Testing Java-Script

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Sain kotiverkon toimimaan Windows 7:ssa vähän tuuppimalla

Joo, se oli vähän kuin olisi vastahakoisia kakaroita tuuppinut sukulaisvierailulle.  Kaksi konetta vierekkäin pöydällä, molempiin kytkettiin Wlan/WiFi päälle.  Kotiverkko oli asetettu, tunnussanat luotu ja koti-verkkoon yritettiin kirjautua.  Jostakin vielä kiikasti, pistettiin tuuppimista ja vianmääritystä.  Ja sitten annettiin Win laittaa asetukset kuntoon.  Ja onnistui se sitten viimein.

Mitäkö seuraavaksi tein?  No, siirsin muutaman valokuvakansion PB koneelta HPcompacille.  Totesin etten ollut omia kuviani siirtänyt kai kolmeen viikkoon.  Siis tavallista kääntelyä, sillä Canonin kamerat eivät osaa mainoslauseista huolimatta itse kääntää kuviaan.  Saunalahden verkkoon en vielä yritellyt toisen koneen kautta, tässäkin nyt riittää.  Enkä vielä saanut musiikkitiedostoja kuulumaan toisessa koneessa. Mutta toisen koneen tiedostojen käsittely on nyt siis helppoa.  Mutta tarkkana tässä saa olla, pitää tietää, missä koneessa ja missä hakemistossa on.  Siksi koneilla on verkossa eri nimet.  

Monenlaista virittelyä ja asetusten tutkimista siis on, mutta on tämä nyt eräänlainen merkkipaalu.  Kaksi keittiön pöydällä olevaa Win7 konetta ovat siis nyt puheväleissä keskenään.  Mitä ei voi aina sanoa kaikista ihmisistä... (Vitsi Vitsi Vitsi...).  

Tuon mobiililaajakaistan yhteyden jakaminen on seuraava askel.  Etanatikussahan riittää vääntöä vaikka kuinka monelle koneelle.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.