Testing Java-Script

sunnuntai 9. tammikuuta 2011

ilmoitustaulu Corckboard, Oppitorilta taas hyvä vinkki

http://saaressa.blogspot.com/2011/01/ilmoitustaulu-corkboard.html
Jaahas, kivannäköinen korkkinen ilmoitustaulu, täytyypäs kokeilla.

Odotin innoissani todella paljon tältä ohjelmalta, mutta petyin pahasti.  Voi kun olisi saanut edes liimata ne muistilaput tuolle korkkiselle alustalle.  Mutta kun ei!  Ja olisi saanut valita omista lapuistaan, mitkä siellä taululla ovat.  Ja jos olisi saanut tarjota tuttavilleen mahdollisuustta laittaa lappuja sinne.  Ei, Ei ja Ei.  Ja jos olisi voinut raahata niitä.  Tämä on vaan tyhmä listaus keltaisia lappuja jotka vaihtuvat kankeasti.   SILTI on ihan mahdollista että tämä on monelle muulle hyvä systeemi.

http://www.corkboard.it/  Osoitteesta löytyy ohjelman verkkosivu.
Ohjelmaan on näköjään tehty tyypillisen huono ja typerä käyttöliittymä.  Hieno idea pilattu huonolla toteutuksella.  Taas kerran ovat tietotekniikka-ihmiset menneet suunnittelemaan käyttöliittymää tavalliselle ihmiselle.  Todella sääli tässä tapauksessa, sillä ideahan on mitä hienoin.  Joku nuori, näkemystä omaava nörtti pystyisi varmasti ideoimaan ohjelman joka todella tempaisi käyttäjät mukaansa.  Oma virtuaalinen ilmoitustaulu, jolle tutut ja vieraat voisivat liimailla lappuja copy & paste-tekniikalla.
     No, ehkäpä tämäkin tästä vielä kehittyy... toivon ainakin.

Ja Helsingissä sataa sunnuntai-aamuna vettä, tosin vain hieman.  klo 6 oli +0.4 astetta, Klo 9 jo nollaa lähempänä.  Eilen oli ensimmäisen kerran auton ikkunassa tuota ilkeää jäätä, alijäähtyneestä vedestä syntynyttä.  Sitä syntyy aina tuulenpuoleisille ikkunoille.  Keli voi olla lähiaikoina aika huono.

Monessa paikassa jalkakäytävillä ja parkkipaikoilla on lunta lähes 20 cm tiiviinä kerroksena.  Jos se äkkiä sulaa, niin kävely ja autoilu vaikeutuu huomattavasti.  No, varsin mukavasta kelistä olemme saaneet nauttia pari kuukautta, kyllä nyt pieni epämukavuus kestetään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.