Testing Java-Script

perjantai 7. tammikuuta 2011

Photoscape, Hieno kuvaeditori. SUOSITTELEMME!

Seijastiina suositteli hienoja kuvankäsittelyohjelmia, kiitoksia.  Siellä oli myös tämä PhotoScape, jonka perheenjäsen otti tuotapikaa kokeiluun.  Paikka, josta otimme ohjelman, halusi väenväkisin asentaa uuden työkalupalkin Google Chromeen.  Se ensin hieman hämmensi, mutta saimme klikattua ne pois.

Menin itse muihin töihin, mutta yllätyin sitten kun alkoi kuulumaan ihastuneita huudahduksia;  Tää on hieno!  Ihanaa!  Upeaa!  Voi juku!
http://www.photoscape.org/ps/main/index.php  
Suomenkielinen lataus:  http://photoscape.finnish.toggle.com/

Ohjelma löytyy tuosta linkistä, on mainoksenkin mukaan ilmainen.  Kokeilin itsekin ja se todella näyttää varsin monipuoliselta.  HUOM!   Näitä ohjelmia kannattaa tukea, jos suinkin rahkeet riittää.  SIELLÄ LIENEE JOSSAKIN SE DONATE-NÄPPÄIN.  Näin saamme varmistettua, että tekijät pystyvät jatkamaan tuotteen kehittämistä.
Ja selvisipä minulle nyt sekin, kuinka blogaajat ovat niin hienoja reunuksia ja muita tehosteita kuviinsa saaneet.  Minäkin sain hetkessä sijoitettua sadepilviä venekuviin tuttujen veneilijöiden ylle ja poistettua lepuutttimia veneestä yms.   Hauskaa puuhaa.

Ulkona sataa lunta, ja vanha tietokoneeni on juuri siirtämässä 37.000 vuoden 2009 valokuvaa ulkoiselle levylle.  Ehkä pian taas pääsee blogaamaan.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.