Testing Java-Script

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Kuinka hallitset Windows ( 7 ) OMAA TYÖPÖYTÄÄSI

Minun ei oikeastaan pitäisi mennä näillä tiedoilla ja tällä huolellisuus-tasolla kirjoittamaan ohjeita Windowsille.  Mutta kun tämä dorka käyttöjärjestelmä vaan ärsyttää niin suunnattomasti, niin pitääpä nyt taas NENINENI tuppautua tännekin.  SELVITÄ TYÖPÖYTÄSI TOIMINTA:

Avaa työpöydällesi kansio Julkinen (Yhteinen) työpöytä     C:\Users\Public\Desktop
Jos se on piilotettu, niin...   ALT-Työkalut-Kansionasetukset-NÄYTÄ   jne.
Muuta se kapeaksi ja sijoita ruudun keskiviivan vasemmalle puolella.

Siirrä työpöytäsi vasemmasta laidasta OIKEAAN LAITAAN kaikki kuvakkeet, jotka EIVÄT OLE TÄSSÄ JULKISESSA TYÖPÖYTÄ-KANSIOSSA.
Älä koske mahdollisiin himmeänä näkyviin järjestelmä, DESKTOP ja ROSKAKORI-kuvakkeisiin.
Järjestä työpöytäsi vasemmassa laidassa olevat kuvakkeet SAMAAN JÄRJESTYKSEEN KUIN NE OVAT julkisessa työpöytä-kansiossa.

Avaa oma työpöytä-kansiosi   C:\Users\   KÄYTTÄJÄ     \Desktop
Ja sijoita se kapeana ruudun keskikohdasta oikealle.
Siirrä nyt työpöytäsi oikealla puolella olevat kuvakkeet ja kansiot samaan järjestykseen, kuin ne ovat tässä omassa työpöytä-kansiossassasi.

Windowsin valikosta NÄYTÄ TAI PIILOTA TYÖPÖYDÄN YLEISET KUVAKKEET, voit ruksata Roskakorin, Tietokoneen, ohjauspaneelin, omat tiedostot ja verkon PÄÄLLE TAI POIS.
Loput pari kuvaketta ovat peräisin QuickStart tai muista käynnistyskansioista.

Nyt sinulla pitäisi olla selkeä käsitys siitä, mistä eri kuvakkeet työpöydällesi tulevat.  Ja näin sinulla pitäisi olla mahdollisuus muokata eri käyttäjien työpöytiä mieleiseksesi.  Voit vaikka perustaa POISTETUT-kansion työpöydälle, mihin siirrät kuvakkeet, joita et halua nähdä työpöydälläsi.

Minä ainakin tykkään rauhoittavasta työpöydästä.  On helppoa käynnistää esimerkiksi Picasa-ohjelma 5:llä näppäimen painalluksella; WIN. PIC ENTER.  Ja ohjelmat, joita ei ole vuosiin käyttänyt, kannattaa siivota pois työpöydältä.
TÄSSÄ JUTUN IDEA,  PITÄÄ VIELÄ TARKISTAA, ETTÄ TOIMII.  NYT ON KIIRE ULOS.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.