Testing Java-Script

tiistai 18. tammikuuta 2011

Missä on HP-Laptop tietokoneen langattoman verkon ulkoinen kytkin. RATKAISTU.

Joo, kauan minä pähkäilin sen kanssa.  En ole tässä HP-Compaq koneessani tarvinnut tuota Wlan/WiFi näppäintä, kun en ole ensikäytön jälkeen tällä käynyt kirjaston Stadinetissä.  Se näppäin taisi alussa olla oletusarvoisesti päällä ja sitten meni ohjelmallisesti pois.  Kotiverkon virittelyyn ajattelin lähinnä tuota näppäintä käyttää.

Ruudulle tulevissa ohjeissa sanotaan fiksusti, että katso koneen mukana tulleista ohjeista.  Hyvä neuvo muuten, mutta ainoa ohje, joka koneen mukana tuli, oli kehoitus laittaa tepseli seinään.  F-12 näppäimessä on verkkokuvake ja punainen valo palaa siinä.  Siis Wlan/Wifi on kytketty pois.  Napin painaminen ei auttanut mitään, eikä painaminen yhdessä Functionäppäimen kanssa.  Tutkin koneen joka puolelta perusteellisesti (aikaisemmasta vahingosta viisastuneena) enkä löytänyt näppäintä.  Varauduin jo tekemään uudestaan laajoja Internet-hakuja aiheesta, mutta....

HP:n on täytynyt lähettää koneeseen päivitys.  Ovat varmasti kuunnelleet korvat punaisina asikkaiden palautteita.

Sillä nyt tuo F-12 näppäin toimii ja valo muuttuu siniseksi.  Painoin ensin sitä yhdessä funktio-näppäimen kanssa ja nyt se näyttää toimivan ihan itsekseenkin pelkästään lyhyellä painalluksella.  Kävin vielä SystemTray:ssä lisäämässä Wlan-kuvakkeen ilmaisualueelle.  Minua tuo jatkuva renkkaus auttoi, auttaneeko se muita, niin se on eri asia.  HP Wireless assistant-ohjelma löytyy WINDOWS näppäinmen takaa hakutoiminnolla.    Kiitoksia nyt vaan HP:lle vallan kauhiast!
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.