Testing Java-Script

perjantai 28. tammikuuta 2011

Silmissä viiraa, näkyy ristikkäisiä kuvioita. Onko aihetta huoleen?

No ei mitään syytä huoleen; tämä on itseaiheutettua ja paranee itsestään ruokavaliolla.

Nyt aamulla oli konettaminen hetken aikaa vaikeaa.  Silmissä kulki tämmöisiä alaspäin liikkuvia, ristikkäisiä kuvioita, kuin nesteen pinnalla linssissä kulkevia viiruja.  Ilmiö on tuttu, joskus hölmöyksissäni kärsin tästä useiden päivien ajan.  Nyt jo tiedän, mikä ne minulla aiheuttaa.

Otin eilen illalla kolme kuppia teetä illalla ja niissä vahvasti sokeria.  Kun sitten lisäksi söi hieman epäsäännöllisesti koska oli liikekannalla, niin siinähän se oli pieni aineenvaihdunta-kriisi valmiina.  Lieneekö se niin, että silmän lasiaiseen (??) tai jonnekin muualle ajautuu liikaa jotakin kuona-ainetta.??
mene, ja tiedä.  

Mutta parannuskeino on tiedossa; rauhallisuutta, rentoutumista, ehkä pieni paasto ja terveellinen, vihannespitoinen ruokavalio.  Eikä valkoisia jauhoja ja sokeria vähään aikaan.  Ja konettaminen sujuu taas kohta hyvin ja kahvi, tuo syntinen musta juoma, maistuu taas.   Taivaanrannalla kirkastuu mukavasti, kaunis ja tuloksekas päivä on koittamassa.
.

1 kommentti:

  1. Oho! kuullostaa hieman vaaralliselta, mutta ei ehkä sitä ole jos olet ennenkin kokenut saman ja oireet menneet sittemmin ohitse omin konstein. Sokuri on pahasta, samoin vehnäjauhot. Ruoka on vaarallista :) Itseltäni meni toisesta silmästä näkö kokonaan muutama vuosi sitten. Syytä ei löydetty, mutta taisi olla stressi niin kova että silmä pimahti pimeäksi. Levolla meni ohitse, näkö palauti viikon kuluessa.

    VastaaPoista

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.