Testing Java-Script

perjantai 14. tammikuuta 2011

Ruokavinkki; Kaalipurjosalaatti ja riisipiirakat pikanälkään.

Minun piti oikein kuvan kanssa mainostaa näitä kahta tuotetta, mutta kiire estelee.  Ilmaismainontaa siis nyt vain kirjallisesti.   Sorrun siihen ilomielin, silloin kun on näin hyvästä tuotteesta kysymys.  Siis: Forssan Kaalipurjosalaatti 350 g, siitä on olemassa myös Kaalikurpitsa-salaatti.  On maailman paras salaatti ja hakkaa mennentullen nämä täysimössöt peruna- Italian-salaatti yms.  Ja kaali on ihmiselle todella terveellinen ja vatsalle hyvää tekevä ruoka.  Kaalia syövät kansat ovat meitä paremmassa kunnossa.
     Ja toinen on tämä Imatran riisipiirakka.  Saman firman perunapiirakka on harhauttavasti samanlaisessa paketissa, siihen ei kannata sortua.  Muiden firmojen karjalanpiirakat ovat täyttä mössöä, mutta Imatran riisipiirakat ovat asiaa!!
     Ja konettajalle nämä kaksi yhdessä sopivat erinomaisesti pikanälkään.  Näppäimistön ja hiiri-alustan päälle ei saa kuitenkaan pudotella murusia.
     Jouluna monet HK:n eri laatikot olivat melkoinen pettymys,vetistä mössöä ja joku, oliko se nyt savukalasalaatti, olikin lähes pelkkää perunaa.  Melkoista huiputusta!

Mutta kaksi on hyvää; Forssan Kaalipurjosalaatti ja Imatran riisipiirakat!
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.