Testing Java-Script

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Blogien kommentointi, Kuinka seurataan blogistin sielunelämää !

Upean, erikoisen ja kauniin Meijerielämää blogin http://meijerielamaa.blogspot.com/   kirjoittaja teki hienon artikkelin kommentoinnista blogeihin.  Siihen kirjoitettiin todella paljon kommentteja, joissa lienee jo sanottu kaikki tarpeellinen tästä aiheesta.

Eräs blogaaja sanoi minulle kerran;  "Kun naiset kommentoivat blogeja, ne aina kehuvat.  Ja kehuvat paljon.  Mutta kun miehet kommentoivat, ne usein sanoo, vaan että "pitäis parantaa" ja tuon vois tehdä toisin".   Miehet kai ovat tottuneet näpräämään ja askartelemaan.

Monet kommentoijat eivät varsinaisesti kommentoi BLOGAAJAN tekstiä, vaan kertovat omista teksteistään.  Sekin on luvallista ja antoisaa ja oikein.  Kukin tavallaan.   JA HEI!  Me olemme ihmisiä, välillä sitä tulee tehtyä oman tunnelmansa mukaan.

Ihminen toki on herkästi loukkaantuva olento, ja kirjoitettu sana on hieman ongelmallinen.  Viestihän ei välttämättä saavu perille sellaisena kuin kirjoittaja on ajatellut.  Ja ehkä Suomen kielessä, sen perusmuodoissa, piilee vielä paljon könkkömäisyyttä.  Loukkaantumisen ja tahattoman toisen loukkaamisen vaara on olemassa.  Toivon, että kaikki sellaista kokeneet pystyvät toipumaan kokemuksestaan.  Vierailemalla näissä hienoissa, eri blogien sivupalkeista löytyvissä blogeissa saa varmasti palautettua uskonsa taas tähän blogimaailmaan.

Mutta tämä blogimaailma on hieno, ja on todella upeaa, että saamme elää tässä.  Minä en ole pariinkymmeneen vuoteen montakaan kirjaa lukenut, koska koen, että ne ovat liian kaukana omasta todellisuudestani.    Mutta nyt minä luen.  Blogeja.  Ja haluan myös kommentoida niitä.  Ja aina iloisella mielellä, ehkä välillä myös pieni huumori tai koirankuje mielessä.
.

2 kommenttia:

  1. Sattumalta löysin blogisi ja tämän kirjoituksen; kiitos kauniista sanoistasi!
    t.Meijerielämää-blogin Lumikko

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Kaunis blogi ja kauniit esineet synnyttävät kauniita sanoija. Yritin vielä linkittää täsmällisesti siihen artikkeliin Meijerielämää-blogissa, mutta kun en ollut ihan varma siitä, niin jätin vain yleislinkin. Artikkelinhan löytää tämän päivämäärän perusteella suunnilleen, ja totesinkin itsekseni, että etsijöiden on hyvä samalla selailla blogiasi enemmänkin.

    VastaaPoista

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.