Testing Java-Script

tiistai 11. tammikuuta 2011

Kuinka poistetaan HP Advisor Dock ohjelma, How to get rid of HP Advisor dock

Melkoinen riesa tuo HP:n koneeseeni asentama HP-advisor Dock.   Pompahtelee milloin minkäkin käyttäjän ruudulle häiritsemään.  Menkööt pois.  Kyllä minä osaan kirjoittaa "HP" Windowsin kehoitteeseen, jos sitä tarvitsen.  Enkä halua uninstall komentoa käyttää, koska haluan kuitenkin säilyttää advisorin koneella.

Tästä linkistä löytyi ratkaisu ongelmaan 2-sivulta.  Katsokaa KUDOS-merkintää vasemmassa laidassa.  Jos se on 0, niin kukaan ei ole kehunut ohjetta, jos se on 4, niin käyttäjille on ollut hyötyä siitä.
http://h30434.www3.hp.com/t5/forums/searchpage/tab/message?filter=location&location=Node:General&q=disabling+hp+advisor+dock
Tämä linkki jäi tarpeettomaksi, koska HP:n palikassa kuitenkin oli kuin olikin nopeampi ratkaisu ongelmaan, minkä ne tuolla jenkkilässäkin sitten huomasivat.  HP:n neuvojat eivät tienneet tästä!  

Minä en vielä onnistunut, ehkä Jenkkilässä on HP:n asetusruutu erilainen tai en jaksanut riittävästi tutkia.  Enkä haluaisi msconfig ohjelmaa käyttää.  Jatkan siis pähkäilyä tämän typerän ohjelman kanssa, muutakin puuhaa kyllä olisi.

 ONNISTUIN NÄIN  :
HP-advisorin kautta käynnistetään Dashboard.  Muut käyttäjät on suljettava pois, vain yksi kerrallaan voi käyttää tätä.  Valitaan Dashboard ja asetukset.  Siellä YLEISET asetukset ja otetaan ruksi pois ruudusta:  käynnistä HP-advisor jokaisen uuden käynnistyksen yhteydessä.  Seuraavalla kerralla ainakin tämä käyttäjä saa tehdä töitään rauhassa.

Melkoisen riesan oli HP tietokoneensa ostajille järjestänyt.  Nyt on HP:n neuvoja saatu potkittua pihalle, kutsutaan, jos tarvitaan.
.

1 kommentti:

  1. Hei kiitti aivan hemmetisti tästä. Löysin tänne kuuklen kautta, pitkään tuskailtuani. Oon kironnut joka käynnistyksen yhteydessä tuota v**un HP:n telakkaa joka pompahtelee tosiaan aivan väärissä paikoissa väärään aikaan. Vähän niinkun jos yrittäisi ostaa Stokkalta ihan vaan sukkia ja myyjä punkee koko ajan häiriköimään kuinkavoinauttaa-mantroineen. OSAAN KYLLÄ ITSE ETSIÄ APUA, jos tarviin. Sama juttu tän kanssa.

    Tsiisus. Nyt se on poissa. JES.

    VastaaPoista

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.