Testing Java-Script

lauantai 14. helmikuuta 2015

Hei, Blogi.. en nyt ole ehtinyt kirjoittaa.. tässä terveiset..Ja Glory Ukraine!

Lainaus toisesta blogista tältä päivältä: 
Kesä meni.. syksy tuli, talvi saapui; mitä tässä turhia selittelemään. ei ole muka joutanut kirjoittelemaan. Saatin sitten lukemaan muiden blogeja. Aika on verähtänyt mm. täällä:
https://www.dartlang.org/docs/tutorials/httpserver/
Write HTTP Clients and servers in dartlang.org, with DartEditor. hauskaa mutta aikaa vievää.
Blogisti etenee päättäväisesti opin autuaalla mutta kivikkoisella tiellä :)  Ja Saunalahden laajakaista lähti rytinällä mäkeen.. mikä helpotus olisi saanut tapahtua jo pari vuotta sitten.. voi pee.

Talvella on kuitenkin monta kertaa ollut se tunne, että on kerrankin saanut lukea ja kirjoittaa tarpeekseen. Tsemppiä! Joo.. sitä on.. usein. Ja: Glory Ukraine !!
____________________________________________________________________________

Ja sitten terveiset:   Toivottavasti olette voineet hyvin;  ja olette varmaan arvanneet että minä olen ollut nenä ruudussa ja sormet näppiksellä:  Dart verkko-ohjelmointia, KV-tapahtumia ja G+.  Ja kun koko ajan on se tunne, että kirjoitettavaa, tehtävää on liikaa, niin sitten ei tule tehtyä mitään.  Poistanevatko nämä pari postausta sitten painetta..?  

Joka tapauksessa G+ tuntuu kaikkein fiksuimmin rakennetulta systeemiltä; se on suojattu.. siellä voi valita ihmiset joille jakaa tekstin.. aivan toista kuin Twitter tai FB; suosittelen lämpimästi.  

Helpon talven jälkeen toivon hienoa kevättä; vesillä ja verkossa tavataan. Hei!
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.