Testing Java-Script

torstai 12. elokuuta 2010

Windows pääkäyttäjän salasana unohtunut tai tili korruptoitunut.Artikkeli 2.

Entä jos en olekaan unohtanut sanaani, kirjoitin ja muistin sen oikein, mutta tili on korruptoitumassa?  Tilin koko on lähes 19 Gt, eli sielllä on taas Media Playerin luettelotiedostoja yms.  Minä HALUSIN että MP ja iTunes laittaisivat kaiken JULKISEEN hakemistoon, mutta en kyennyt välittämään halujani näppiksen kautta ohjelmistoille.  Salasanani oli ollut käytössä vain muutaman kuukauden; kuinka se muka olisi ollut vanhenemassa:
Kokeilen tietenkin vielä salasanan arvaamista pitkin päivää.Pääsen toisella tunnussanallani ongelmitta käsiksi kaikkeen ensimmäisen käyttäjäprofiilini tietoihin, paitsi henkilökohtaisiin teksteihini: tyyppiä ”Suuri Meriromaani, Suuri Avaruusseikkailu” yms. Torstaina 12.8. ensimmäiset ongelmat: en pääse cobian backup-ohjelmaan ilman tuota pääkäyttäjän tunnussanaa! Vaikka siirsin loput tärkeistä tiedoistani JULKISEEN, NIIN en saa niitä varmistettua heti. NeroBackup oli aikoinaan riesa kun se oli jokaisella käyttäjällä. Siksi asensin cobianin nyt vain yhdelle käyttäjälle. Java Script päivitys vaatisi myös tuon tunnussanan. Suupieleeni ilmestyy ensimmäinen hieman kireä juonne; vaikeuksia kasaantuu; tiedän, että systeemini on hieman sekaisin, hieman huonosti suunnilteltu ja varmistettu.
Miksi sen parhaimman opin pitää aina tulla köliraudan kautta jätkän kalloon?
Sivustakatsoja (Mielikuvitushenkilö) seuraa tilannetta partaansa hieroen tietäväinen hymy kasvoillaan.

Järjestin ja luetteloin kokeilemani salasanat ryhmiin tieteellisen tarkasti, olin kokeillut noin 30 eri vaihtoehtoa.  Nyt kokeilin noin 50 uutta.  Yhden  kohdalla Windows piti pitkän  tauon, luulin jo osuneeni oikeaan, mutta ei.
Windows varmaan merkkasi muistiin, että joku hörhö yritti50 kertaa tunkeutua koneeseen.  
Keksin vielä tusinan vaihtoehtoa, joita kokeilen huomenna.  Sillä salasanassani oli sytematiikka ja minulla on mahdollisuus löytää se.  Täytyy vain tavoittaa ne ajatukset, jotka minulla päässäni oli silloin kun muutin sanan. 
Oho, jotakin on muuttumassa, blokiini on alkanut kaikesta huolimatta tulla väriä.  Ehkä synkimmät ajat ovat väistymässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.