Testing Java-Script

keskiviikko 11. elokuuta 2010

Saunalahden verkko toimii tänään upeasti, Hyvä, Etanatikku!

Keskiviikko 11.8. Verkko toimii, ensimmäisen kerran lähes kuuteen päivään. Olen helpottunut, mutta väsynyt. Jos tämä tilanne toistuu, niin …
Sain googlen syötteeni luettua 700:sta alle sataan !!
Entäs virustarkistus-ohjelma. AVIRA päivitti itsensä ongelmitta puolessa minuutissa. HipHapHei, sekin siis onnistui, hienoa.  Ja Windowsiin päivitettiin palasia.  

Vaihdoin salasanani tietokoneeseen, se olikin tämän tärkeimmän tilini, pääkäyttäjätilin. Tietokoneen suojausohjelma pakotti siihen. Mikä se uusi olikaan... HEI! Muistanko sen!? Olen väsynyt, se tuli ehkä tehtyä hieman huolimattomasti. Enhän minä voinut sitä paperillekaan heti pistää!! Muistin sen 80 %.sesti, viiden tunnin päästä muistin jo melko varmasti.
Ja Saunalahden verkko toimii. SE ON HIENO. VERKKOTYÖSKENTELY ON UPEAA. Saunalahti on hieno firma parhaimmillaan. Ja sen verkko on hieno, jos se toimii. Eikä tarvinnut edes hirveästi pusertaa saadakseen nuo sanat ulos itsestään. Verkon ja ohjeiden puutteellisuudet johtuvat vain siitä, että joku on laiskotellut ja jättänyt järjestelmään bugeja.
Verkko toimii nyt kertakaikkiaan ihanasti ja blogini on ajan tasalla. Tietokoneeni ei ole, kuten vierekkäisistä teksteistä selviää.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.