Testing Java-Script

keskiviikko 31. elokuuta 2011

Android-Puhelimen tietojen synkronointi tietokoneelle

http://global.mobileaction.com/download/android.jsp  Android SyncManager WiFi

Android Sync Manager WiFi is the first Wireless PC Sync Tool in Android Market. With Android Sync Manager, you can manage your handset data easily and wireless sync with your PC via WiFi technology. Including contacts, messages, photos, video, music, applications and calendar.

En löytänyt puhelimeni Android-Marketista tätä ohjelmaa.  AI NIIN!  Tarkoitus on tietenkin ladata se ensin tietokoneeseen.  Latasin PC:lle, ja PC:n AnrdoidMarket ohjelmasta TILASIN sen puhelimeeni.  Sujui ongelmitta.  Puhelimesta Wi-Fi päälle, sama tietokoneesta.
Ohjelman menuboxi tietokoneessa on herkullisen näköinen.  Täynnä "karkkia"!
Molemmat laitteet siis päällä ja tiedon pitäisi ehkä siirtyä... Menut ja asetukset liian monimutkaisia ja sekavia, en ainakaan vielä saanut mitään siirrettyä.

Mutta PC:n SYNC valikon takaa löysin tiedostoluettelon.  Ja tässä on se mitä olen vuosia kaivannut.
Tähän voin ryhtyä keräämään tietopankkia itselleni tärkeistä tiedostoista, jotka sitten ovat aina mukanani.  Aikataulut, rakennepiirrustukset, ostoslista, Veneen esittelykuvat, kaikki, kaikki!
Mutta liian monimutkaista taas, ei se kyllä tämän pannullisen aikana selviä.

Keskeneräinen, täydennetään.    3/2013  Latasin nämä uudestaan.. olin siis jostakin syystä poistanut käytöstä; ehkä tästä:   En nyt saa WiFi-yhteyttä laitteiden välillä toimimaan..  puhelin ja tietsikka eivät löydä toisiaan, jossakin kirotun Windowsin syövereissä on joku kytkin, jota en tajua laittaa päälle.. Laitteen pitää olla löydettävissä, muiden laitteiden havaitavissa.. turva-asetuksia, näes.   Tästä ohjelmasta on myös USB-kaapelilla toimiva versio...  se ainakin olisi pomminvarma.  Pitäisi tarkkaan valita, mitkä tiedot synkronoi....
     Nyt kun harkitsen ikivanhan Android 2.1 version päivittämistä 2.2 :een  (hah hah haa :) niin tätä tarvitsisi.  Ja kuten kommentista näkee, niin tämä on hyvä ohjelma..
     Kannatanee opiskella aihetta: WiFi-verkot ja niihin liittyminen  :)

Entäpä kun yhteyttä, WiFi-Android-Tietokone välille ei synny;   hmmm.  Windowsin palomuurissa on kohta: salli kannettavien laitteiden muodostaa yhteys tietokoneeseen..? KLIK, katsotaan...
.

1 kommentti:

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.