Testing Java-Script

keskiviikko 24. elokuuta 2011

Stadinetin verkossa Firefox-selainta päivittämässä...

Selaimia päivittämässä...   Ja on tässä nyt muuutakin puuhaa, katsotaan mitä noin parissa tunnissa ehtii tehdä.  PB-Mini-koneessa oli heti langaton verkko (ja Bluetooth!) päällä.  Kirjoitin selaimeen LIB HEL FI, mutta avausruutu tulikin automaattisesti.
Minuutissa verkkoon, tämä oli kyllä ennätys Stadinetissä!

Googlen Chrome on tietenkin ykkösselaimeni, mutta kotona aamulla käytin muutaman tunnin yrityksiin päivittää Firefox-selainta.  Isossa koneessa se vihdoin onnistui, tässä pienemmässsä on joku 3.6.13 (???) versio, ja sain 6,  9,  ja 13 Gigan päivitystiedostoista vain korruptoituneita versioita hitaalla yhteydelläni.  Nyt yritetään uudestaan...
Varoitus; Firefox asettaa itsensä oletusselaimeksi; Estä ja vaihda se GoogleChromeen!  :) 
Firefoxissa minulla oli vasemmassa yläkulmassa se mainio alasvetomenu, mutta tässä versiossa en sitä löydä??  Palkissa on sensijaan SamFind, johon olin muistaakseni aika tyytyväinen...
Firefox löysi nyt aluksi jonkun tietoturvapäivityksen  käynnistää itsensä sitten uudelleen...
Päivitys 6.0 asentui sitten parissa minuutissa; mutta Java ja joku toinen eivät ole yhteensopivia, päivitetään siis taas vaikka muistaakseni vasta aamulla ne päivitettiin... Ei löydy, ja nyt sitten ollaan ilman Java:a kuten niin monesti muulloinkin.
Mutta Firefox 6.0 on siis päivitetty.   
Siis mihin on kadonnut Firefoxin alasvetovalikko vasemmasta yläkulmasta?   Ai niin, kun valikkopalkin poistaa, niin siitä jää vas. yläkulmaan merkiksi se pieni nuoli.  Ja sitten selaimelle jää enemmän tilaa...  ALT-näppäimellä saa menun sitten halautessaan esiin, kuten niin monessa muussakin ohjelmassa.  Aina näiden kanssa joutuu turhaan pähkäilemään...
      Firefox on myös synkronoitu isomman koneeni kanssa, mutta en nyt pääse kirjautumaan tiliini.  Joka tapauksessa tämä Firefox taitaa jäädä kolmos-selaimeksi.  Alasvetovalikko ja kirjanmerkit sivupalkissa ovat kohtalaiset, mutta Operan välilehtien käsittely on täysin ylivoimainen ja pääsen myös kirjautumaan tiliini siellä.
     Suljen Firefoxin ja käyn vielä kurkkaamassa Internet-Exploreria:  Mitään ihmeellistä siinä ei ole, 9.0 versio, PDFOrg palkki taitaa minulla olla turhaan, kun on jo Googlen palkki.  Kirjaudun Google-tiliini, jotta pääsen kirjanmerkkejäni katsomaan.  Mitään suoraa reittiä ei ole niiden siirtämiseksi tänne, eikä sillä kauhealla kaaoksella täällä mitään tekisikään.  Ja koska IE ei salli active-x komponentteja, niin kirjanmerkit eivät näy oikein....

Ja Hups! 2.15 tuntia tässä vierähti.  Kerran jouduin antamaan tunnussanani uudestaan ja sitten vielä kolmannenkin kerran kirjautumaan uudestaan Stadinettiin, kun en huomannut Blogitekstiä päivittää loppuun asti.  Nyt kirjautuminen kesti kolmisen minuuttia.
     Tällaista pähkäilyä siis tällä kertaa, ihan hyödyllistä verkkoselailua ja vielä sitten nämä selainten päivitykset ja tutkimiset.
     Kotona huomasin vielä, että ZoneAlarm pyysi määrittämään tämän uuden verkon,  Stadinetti 2, jonka tietenkin merkkasin Internet, eli turvattomaan vyöhykkeeseen.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.