Testing Java-Script

maanantai 8. elokuuta 2011

Norton Security Scan. Häh! Mistä raosta se on tunkeutunut koneelleni?

Ja nyt se haluaa tarkistaa Virukset, Vakoilut, Internet uhat, mainosohjelmat ja mahdolliset haitalliset ohjelmat.  Poistin Nortonin turva-ohjelman koneestani aikoinaan, kun sen  30 pv koekäyttö päättyi.  Enkä todellakaan muista, että olisin tätä koneelleni pyytänyt...    Minulla on ilmaiset ZoneAlarm ja Avira, ja Windowsin joku vielä tuplana siinä hidastamassa konetta.  Lisää ei siis varsinaisesti kaivata.

TIEDOT:  Kansio on luotu muutama minuutti sitten!!   Onko Windows7% tunkenut sen koneelle.  Vai onko Nortonin markkinointiyksikkö vielä jättänyt tänne häntiään?
Käynnistän ohjelman;  Se näköjään VAIN TUNNISTAA VIRUKSET, EI POISTA NIITÄ!
Maksullisen ohjelman voi ostaa, ja se sitten tekeekin jotakin.  Lopetan ohjelman.
Siispä etsin Windowsista NORTON: Sieltä löytyy poisto-ohjelma; Poista NORTON.  Valmis.

Minä oikeasti pidän ohjelmista, jotka tekevät jotakin.  Niille, joilla on rahaa tai kärsivällisyyttä, suosittelen tietenkin käynnistämään ohjelman ja ainakin katsomaan, mitä se löytää.

Tämä on 666.  blogiteksti.  Huhhuh ja juhlintaa...
.

2 kommenttia:

  1. Se Norton Security Scan tulee kun ei huomaa ottaa pois kruksia Shockwave-ohjelmaa ladatessa. Minulle on käynyt niin.

    VastaaPoista
  2. Jaa! Niinhän se siis kävi. Enpä huomannut ajatella, että mitä muutoksia viimeksi oli koneeseeni tapahtunut. Kiitoksia tästä tiedosta. Suhtautumiseni tähänkin "kerjäläisohjelmaan" oli varmaankin ylireagointia, olisin toki voinut antaa sen kokeeksi scannata koneen... Mutta kun ärsytyskynnys vaan on todella matalalla...

    VastaaPoista

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.