Testing Java-Script

torstai 11. elokuuta 2011

Olen Diigo-palvelussa, kerään mm Ubuntu-tietoutta

Diigo on hieno väline tutkimukseen ja tiedon yhteisölliseen jakamiseen.

Linkkini http://www.diigo.com/user/heiklap kautta voi tarkastella ryhmiä, joihin kuulun ja sivustoja, jotka olen merkinnyt listoihini.  Kun omat kirjanmerkkini Chromessa alkavat täyttyä, niin tämä on eräs kätevä tapa kerätä ja lajitella tietoutta.  Ja kun etsii tietoutta määrätyltä erikoisalalta, niin tätä kautta löytää asiantuntijoita, jotka jakavat tietoutta ja ovat yhteydessä toisiin asiantuntijoihin.  Eikä Diigo suinkaan keskity pelkkään vakavaan tietoon, vaan siellä on koko Internet-alue.

Chrome-selaimessa on Lisäosa, Diigo-kuvake, jota räppäämällä pääsee lisäämään esillä olevan verkkosivun omiin listoihinsa.  Olen liittynyt myös ryhmiin Collaboration ja Diigo Community ja etsin tätä yhteisöllisyyttä ja opiskelen Diigon perusteita.  Yritän vähitellen löytää seurattavia ihmisiä, mutta luulen, että pidän Diigoni aluksi pääasiassa Ubuntuun keskittyvänä.

Puhelimessani on myös Diigo-ohjelma.
Blogiini WinToUbu.Blogspot.com laitan linkkejä Diigon Ubuntu-aiheista.

Diigo ryhmä Linux for Human beings  http://groups.diigo.com/group/ubuntu-linux
Diigo Community ryhmä: http://groups.diigo.com/group/Diigo_HQ
.

1 kommentti:

  1. Mielenkiintoista tutkimusta,tutkimusten ohella käy perjantaina eli huomenna katsomassa kesän sykähdyttävimmät kuvat blogistani ja kommentoi,aikaa siihen kuluu vain n.5 minuttia.Hyvää kesän jatkoa !heltet on vielä tulossa siis...

    VastaaPoista

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.