Testing Java-Script

perjantai 22. lokakuuta 2010

Nopea helpotus hammassärkyyn itsehoidolla ja muita perjantaimietteitä, Huumoripitoisia Blogeja ja HANKKIKAA HYVÄT IHMISET GOOGLE-CHROME SELAIN !

Tietenkin kävi taas niin, kun olin monena päivänä mässyttänyt makeaa ja elänyt muutenkin vähän poikkiteloin oman vähäisenkin järkeni kanssa.  Illalla hammassärkyä, heräsin 24.00 ja eikun konettamaan.

Otin tavanomaisen reseptini, huuhtelen suun ja harjaan varovasti ikenet, juon hiljalleen lasin vettä, ja myrkyt alkavat poistumisensa kehosta.  Kolmen vartin päästä aloittelen jo toista lasia.  Mutristelen suuta ja naamaa ja muutenkin yritän huolehtia verenkierrosta ja aineenvaihdunnasta.  Hammaslääkäritkin tietävät, että vesilasillinen auttaa, mutta ne eivät kerro sitä, kun niiltä menisi ansiot.  Vesi, on ainoa keino, millä ihmisruumis voi poistaa kuona-aineita, sen toisen lisäksi tietenkin.

Helpotus tuli jo tunnin kohdalla, ja lisää kun löysin mainion; http://paskamutsi.vuodatus.net/    Huh!  Ihanaa!  Paskaäidin päiväkirja oli ihanan piristävä.  Kiitoksia.
http://krapulablogi.blogspot.com/   Sisältää arkistoissaan kuulemma kaikenlaista hauskaa; en vielä ehtinyt tutkia.

Aamulla löytyi;  http://sotkuholisti.blogspot.com    Arjen kaaos on minullakin ongelmana, ja tässä blogissa sitä yritetään hallita.  Mukava lukea; mietin juuri eilen, aloittaisinko kodissani projektin;

Hävitä kodistasi 200 tarpeetonta esinettä.         Katsotaan.

Seuraavaksi voisin aloittaa elämässäni projektin:         Poista elämästäsi 20 tarpeetonta projektia.
katsotaan, mutta ei odoteta liikoja.

Perjantain taivas aukeni Pasilan suunnassa lievästi punertavana, ilma on tyyni ja rauhallinen, -1 astetta.  Selailin Google Help, ja virallista Google Blogia.  Hyvä, Google.

Muistakaa kaikki ladata koneeseenne Google Chrome -selain  http://www.google.com/chrome?hl=fi
Upea, monipuolinen ja luotu auttamaan ihmistä.  Päinvastoin kuin useimmat muut atk-systeemit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.