Testing Java-Script

sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Päivitykset tapahtumiin, Valokuvausta, Mitä pidän netteilyssä tärkeimpänä

Tänään on venekerhossa nostopäivä.  Luultavasti yli 30 matkavenettä ja pienempää nostetaan telakalle.  Ja hyvä ilma taitaa tulla, vaikka onkin aamusumua.  Eilen illalla oli myös merkillisen vahva sumu.  Nostoissa on aina tunnelmaa, ja siitä saa hienoja valokuvia.

Kun perheen useampi jäsen käyttää samaa kameraa, niin siinä on oma erityistä yhdessätekemisen riemua; käsi täristen odotetaan omaa kuvausvuoroa, kun toinen vaan "suunnittelee" ja "asettelee" ja "arvioi kuvakulmia", vaikka itsellä olisi jo valmis kuva-idea.  On varsin helppo muistaa, kumpi kuvan otti, aiheet ovat niin elävinä mielessä.  Ja monista kuvista ei ole kovin oleellista, kumpi kuvasi; erityisesti kun kyseessä on päiväkirjamainen dokumentointi.  Kuvakokona pidän puolta megaa !!!; siis pientä kuvaa.  Johtuen tämänhetkisistä varmistusongelmista ja kovalevyn täyttymisestä.  Hyviin aiheisiin laitan pixeleitä lisää rajusti.  

Syyskuun lauluharjoitukset sain puserrettua itsestäni ulos jotenkuten; innostus ei ollut suuri, mutta auttoi, kun nostin nuottitelineen valmiiksi esille.  Kun nuotit on heti näkyvissä, on helpompi tarttua kitaraan.  Ja bändin viimeiset harjoitukset olivat tehokkaat. Minun tehtäväni on nyt tiedottaa harjoituksista; se vaatii hieman järjestelyjä ja minun pitää tulostaa kalenteri itselleni ja ottaa selvää parista esiintymispaikasta; ehkä sieltä saisi uuden harjoittelutilankin.   

AIKAA ON SÄÄSTETTÄVÄ;  Luovuin useiden syötteiden seuraamisesta, tänä aamuna niitä oli vain 28.  Monesta muustakin on nyt nipistettävä, että saan tärkeimmät hoidettua.  KESKITY OLENNAISEEN: 
Mitä pidän tärkeimpänä:
Kuvia verkko-albumeihin; kommentteja ja yhteyksiä. 
Blogeihin lukijoita kiinnostavia ja hienoja asioita.. Ja lukijoita ja kävijöitä blogeihini.  
Ja miksi perheemme Google/Blogger/FriendConnection-tiedot ovat sekoittuneet keskenään? 
Selvitä, miksi et pääse Saunalahden sivuille.  
Hoida koneen rekisteröinti HP:lle loppuun ja tilaa ehkä joskus systeemin palautuslevyt.  

Kun kaksi perheenjäsentä käyttää samaa konetta, niin se aiheuttaa ongelmia ja ajankäytön seveltamista.  Siitä pitää kirjoittaa joskus lisää.  

Nipistän rannalle lähdöstä vielä pari tuntia, netteilyä vielä klo. 9:ään asti.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.