Testing Java-Script

torstai 7. lokakuuta 2010

Uusi tietokone, Mini, 11" näytöllä 3G, 360G, oli nyt pakko hankkia

Varmistuksiin, päätietokoneemme sekoiluun ja ongelmointiin, salasanan hukkumiseen ja odotettavissa oleviin muihin ongelmiin liittyen, se oli nyt syytä ostaa.  Pääsen heti Googlen systeemeihin arvioimaan, että millaista varmistamisen tarvetta muilla tiedostoillamme on.
Uuden koneen käyttöönotto on vienyt varmaan 5 tuntia, asetuksia, ohjelmien latausta verkosta yms.

Siinän on Win 7 käyttöjärjestelmä, joka ei ole vielä yllättänyt millään tavalla.  Yllätys sen sijaan oli, että Explorerissa oli jo valmiina Googlen työkalupalkki.  Joutuvat nekin tunnustamaan tosiasioita.

Windows Explorerissa on eräs ylivoimaisen hieno ominaisuus;  Siihen voi kirjoittaa hakusanaksi Google Chrome, ja ladata ohjelman koneelleen, ottaa sen käyttöön.  Ja hyvästi Explorer!

Toinen, mille valmistaudun antamaan kenkää, on Windows Defender.  Se ei puolusta minua, eikä minun oikeuttani käyttää omaa konettani.  Se puolustaa Microsoftia.  Hyvästi, siis sillekin, jahka joudan.

Kovin syvälle uuden koneeni saloihin en vielä ole päässyt.  Kyllä tämä tämmöinen vaatii uskomattoman suuren tietomäärän.  Niinkuin monella muullakin alalla, niin tietotekniikassakin on rajoitettu joukko ammattimiehiä ja naisia, jotka osaavat tehdä monipuolisesti tietotekniikkaan ja esim. laitteiden käyttöönottoon ja ohjelmien valintaan ja asetuksiin liittyviä tehtäviä.  tämä ala on tavattoman monimutkainen.

Koneestani lisää myöhemmin; miinuksena siinä on rallitähden symboleita kannessa, plussana vielä 6 tunnin akkukesto.  CD-asemaahan siinä ei ole, mutta on SD-kortin lukulaite.  Perheemme netti- ja ATK-elämään tämä kone tuo helpotusta.  Silmiä näin pieni kone rasittaa, mutta ajattelin kirjoittaa sillä artikkeleita suuremmalla tekstikoolla.  Kirjoittamistyötä minulle onkin kertynyt.  Ja tällä voi monta kertaa päivässä käydä merkkaamassa mielipiteitään.    On jo torstai, Väänsin 20 G valokuvia ja 32 G musiikkia uudelle koneelle.  Kuppi teetä, sitten petiin vielä hetken ihailemaan konetta kuulokkeet korvilla.  Omat kaiuttimet näin pienessä koneessa onkin aika huonot.    Palataan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.