Testing Java-Script

maanantai 11. lokakuuta 2010

Tietokone-ohjelmat joita inhoan, varsinaisia riesakkeita.

ENITEN INHOAMANI ATK-OHJELMAT


Tässä on Iista inhottavista ohjelmista. Nämä ovat aiheuttaneet minulle viime aikoina eniten riesaa. Minä olen vastoin tahtoani joutunut lukemaan käyttöohjeita ja viilailemaan ohjelmia.

Käytän tässä tekstissä numeroilla ilmaistuja kirjasimia, koska en halua teksturini käyttävän luettelointitoimintoa. ( Älykäs ihminen pystyy huiputtamaan tietokoneohjelmia :) )


YKSI Microsoft Windows Defender. Se puolustaa Microsoftia. Ei minua eikä minun tietokonettani.
Ilon päivä, kun saan sen nitistettyä!!

KAK Nero Backup. Vaikeaselkoinen ja oletusasetuksena että joka kerta varmistetaan kaikki.
Cobian Backup saapui pelastamaan.

KOL Windows aloituskeskus, Start Sound ym. ym. ym. Yksi hyvä komento siinä toimii; etsit netistä hakusanalla DISABLE WINDOWS ….. Esim. Start Center. Sieltä löytyy.
Odotan Ubuntua pelastajaksi.

NEL Saunalahden Mobiililaajakaistan palikka. Ihan kaista. Se kuuluisi oikeastaan ykkösinhokiksi. Lisäksi sen muka 3G-asetuksen valitseminen ainoaksi ei toimi; se on suoranaista valehtelua. Palikka kuuulunee Huawein kanssa tehtyyn lisenssisopimukseen. Kuuluuko itämaiseen kulttuuriin, että ei saa menettää kasvojaan. Niin tapahtuisi, jos ohjelmaan laittaisi jonkun korjaustoiminnon. Mieluumin siis tehdään asiat päin persettä kuin ”menetetään kasvot”.

VII Saunalahden avustaja, menköön samaan syssyyn. Typerä käyttöliittymä. Tämäkin ohjelma jää ruudulle pyörimään eikä mitään ilmoita tekemisistään. Käyttäjien kiusaamista.

KUU Windows MediaPlayer. Pyrkii väkisin tekemään jokaiseen käyttäjähakemistoon 8 Gigatavun kokoiset hakemistot muutenkin tilanpuutetta kärsivään koneeseeni. Soittolistat katoavat ja sekoilevat. Tämäkin haluaa joka käyttäjälle tehdä erilliset valtavan isot kirjastot. Lisäksi se muuttelee itsekseen käyttäjän hakemistoihin kirjoittamia tietoja.

SEI Applen iTune. PodCasteja en saa koottua yhteen hakemistoon. Se ohjelma taisi jossain vaiheessa loukkaantuneena poistua itse koneeltani. Sen käyttöliittymässä on toki paljon hienoa ja ensimmäisen kerran yleensä sain koneelleni tallenettua PodCasteja. Tämä ohjelma on tarkoitettu rahojen imuroimiseen käyttäjän lompakosta ja minä vierastan sellaista silloinkun oma lompakkoni on kyseessä.

KAH Microsoft Outlook. Se on asetettu oletusohjelmaksi ja pompahtelee esiin milloin mistäkin. En käytä sitä, en halua sitä. Pitäisi sen osata itse ovesta ulos.

YHD Softonic työkalupalkki oli vähän liian agressiivinen, eikä sen poistaminen meinannut heti onnistua. Siinä tosin oli ihanat radio ja televisiokanavat.

KYM Canonin valokuvaohjelma kamerassani. Se ei osaa kääntää kuvia ja minulle koitu paljon työtä siitä.

Toivottavasti ei näitä enään tule. Käytän enimmäkseen Googlen palveluita ja niissä on vain vähäisiä vikoja. Uusia ohjelmia en toivottavasti enään joudu ottamaan käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.