Testing Java-Script

torstai 21. lokakuuta 2010

Filosofiaa ja valokuvien varmistamista

Päivitin tuohon Filosofia-Etiikka-Moraali sivulle löytämiäni linkkejä.  Erityisesti tuo löytämäni blogi:  http://filosofianpuutarha.blogspot.com/     oli pirteän ihastuttava.   Ja sieltä löytyi hyviä linkkejä muihin sivustoihin.  Minulle filosofia on kuin ruuvimeisseli työkalupakissa.  Ei ole aikaa uppoutua; minulle riittää perustiedot;   Tajunta, Todellisuus, Toiminta.   Se on se alue, jolla ihminen elää.
Tervetuloa kiehtovalle matkalle filosofian etiikan ja moraalin maailmaan.  Tuo etiikka, sen pitäisi olla jokapäiväisenä ohjeuorana, myös eduskunnassa.   Vaan onko?

Päivitin Picasa-kuvani, 72 Gigaa, kuva-ohjelman omalla varmistustoiminnolla ulkoiselle kovalevylle.  Nyt kaikki muutoksemme kuviin aiheuttavat varmistustarpeen.  Kaksi kertaa viikossa vähintään kytkettävä kovalevy piuhaan.  Tämä toiminto ratkaisi yhden esteen matkallani HP-kannettavan päivittämiseen tehdasasetuksiin, mikä merkitsee kaikkien tietojeni poistamista.  Varmistus kesti kai 16 tuntia, kone kuumeni, joten aamulla 4.30 herätessäni pistin sen lepotilaan.

Päivitin itseni sohvalle syötteitä lukemaan ja kahvia juomaan.  Toinen eilen ostamistani marjapiirakoista meni.  Tyyppiä; rintaliivit, kaksi piirakkaa samassa paketissa.

Päivitin Facebook sivulle linkin jakamistani Google-Reader-otsikoista.  Se on aika nopea tapa lukea paljon kiintoisaa aineistoa.

Google kirjanmerkkini päivittyivät mini-koneeseen, mutta eivät vielä mini-koneestaa verkkoon/HP:hen.  Onko päivitys vain yhdensuuntaista?  Pitäisikö minun aktivoida se erikseen tästäkin koneesta?   Päivittelemistä ja pähkäilyä riittää tässäkin.

Päivä päivittää itse itseään, 6.55 on vielä pimeää Hesassa.  Pasilan linkkitornit eivät näy, mutta verkko toimii nyt hyvin.  7.00 siirryn HP-koneeseen,  11 tuumaisesta 15.4 tuumaiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.