Testing Java-Script

perjantai 1. lokakuuta 2010

Syksyä

Harkitsemme perheeseen toista kameraa, Canonin mallia, jossa olisi samanlainen akku kuin tässä ensimmäisessä.  200 Eurosta siirtynemme 100 Euroa jompaankumpaan suuntaan; viime hetken ajatus taitaa ratkaista asian.
Ehdotin kalliimpaa vaihtoehtoa ja siihen vakioksi 4 Gigan muistikortteja, jotta voisimme kuvata enemmän videoita.
Tässä kamerassa on jo monta vikaa, pahimpana se, että videot eivät toimi ja linssissä on pahoja likatahroja, ilmeisesti sisäpuolelle päässyt kosteutta.

Joku käsityötaitoitoinen voisi nopeasti (?) väsätä sellaisen pienen kankaisen sadesuojan kameralle.  Jos olisi kaksi sellaista metsäretkellä mukana, niin voisi aina ensimmäisen kastuessa ottaa taskustaan toisen.  Joo, ja siinä voisi olla myös pieni lippa aurinkosuojaksi linssille.
Eikö kuulostakin hauskalta ja työläältä idealta.
Tämä kuva on vanhankaupunginkoskelta, vanhojen teollisuusrakennusten jyhkeä piippu kuvastui hauskasti erikoisia pilviä vastaan.  Itse pääsen tänne kosken partaalle aika nopeasti kävelemään, hieno paikka ja saa aina upeita kuvia.
Tietokone ja verkko on toiminut hyvin, Sain joitakin varmistuksia tehtyä, opiskelin Twitterin saloja ja muutenkin verkkotyöskentelyni on tehostumassa.  Varmasti 40 tuntia viikossa, kai sitä voi työksi sanoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.