Testing Java-Script

torstai 30. syyskuuta 2010

HP:n hiiri on tullut hulluksi ja tuhoaa tiedostojani, metallinen hiirilevy

Joo, tästä nyt revitään iloa tälle päivälle.  Laptop-koneessani on sellainen metallinen hiirialusta, josta tykkäänn kovasti, vaikka se onkin jo normaalistikin toimiessaan vähän känkkäränkkä.

HP-Pavilion Entertainment PC on hieno ja kiva laite, minun pitää kirjoittaa siitä kehuva artikkeli, mutta sen näppärän hiiren kanssa on pitkään ollut ongelmia.  Löysin englanninkielisiä sivuja:   My HP House is Mad ja vastaavia,  talletin keskusteluja, niitä näytti riittävän.  suomalainen haku ei tuottanut tulosta.  Puhdistin näppäimistön ja koneen eilen huolellisesti, ENKÄ OLE PUDOTTANUT METWURSTIVIIPALETTA HIIRIALUSTAN PÄÄLLE tms.  Ja hiiren herkkyyssäätö ei englanninkielisten keskustelujen perusteella paljoakaan auta.  Onko tämä metallilevy se Synaptics-Touch-Pad?
Siitäkään en hetin löydä tietoa.
Ongelma on aiemmin ilmaantunut pahimmillaan Picasa-3 ohjelmassa, missä pienikin hiiren siirto saa vuoden 2009 valokuvani siirtymään johonkin aivan muuhun paikkaan.  Välillä on sellainen olo, että ei uskalla mitään tehdä.  Enkä ole varmaan pystynyt kaikkia vahingossa siirrettyjä tiedostoja pelastamaan.

PITÄISI OLLA MAHDOLLISUUS LAITTAA JOSTAKIN PÄÄLLE TOIMINTO:  Tiedostojen siirto hiirellä vetämällä ESTETTY.
Onko nyt niin, että tuo hiiren tuottanut firma ei voi julkisesti pilata mainettaan myöntämällä ongelman olemassaoloa.  Se tosiaan toimi aikaisemminn ongelmitta, mutta jääkö siinä jokin ominaisuus "päälle", kun metallipinta parin vuoden käytön jälkeen hieman muuttaa muotoaan.
Koneeni on noin 2 vuotta vanha.  Samantyyppinen toiminto on koneen mediapaneelissa, minkä äänenvoimakkuussäädin toteutuu myös metallilevyä hiplaamalla.  Sitä en enää ole uskaltanut vuoteen käyttää, kun sen valikko jumiutuu heti.

Auttakaa joku minua.  Kertokaa, kuinka saan nuo vahingossa tapahtuvat tiedostojen siirrot estettyä?  Mistä löytyy parempaa tietoa asiasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.