Testing Java-Script

keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Sateisen keskiviikon mietteitä ja tapahtumia ja Saunalahden verkko toimii.

Netti avautui aamulla ongelmitta ja noin minuutissa!  Olen pitänyt Etanatikun käsikäyttöisenä, so. kahden tökkäyksen systeemillä.  Nyt uskallan pitkästä aikaa asettaa sen automaattisesti käynnistyväksi.  Luulen, että se toimii.  Keskiviikko on sateinen, siispä voi olla sisätilatoimintaa.

Aamulla blogien selailua, järjestin parikymmentä luontaisyrtti-sivua, ja 40 tietotekniikkasivua kirjanmerkkeihini. Sitten kuvia Picasaan noin 50 kpl.  Blogiselailua 40 kpl.  Selailin googlen syötteet ja muut Google-sivut, otsikkoon Desertification, aavikoituminen tulee päivittäin vain muutama uusi.  Eilen etsin uutispalveluita Venäjältä, Intiasta, kiinasta, Japanista, Nepalista ym ja pistin ne kirjanmerkeiksi.  Sain tyhmän Brazilia teeman pois Chromesta ja tilalle silmää paremmin miellyttävän.

Löysin kivan blogin pari päivää sitten ja yön mietittyäni ENSIMMÄISEKSI LUKIJAKSI.  Muistan, kuinka itse ilahduin, kun joku tuli lukemaan blogiani.  Tuo blogi on ihan kiva ja on jännä ajatus seurata blogia sen ensihetkistä asti.  Nyt yritän löytää Googlen käyttäjäraadista ne noin 10 blogia, joihin olen liittynyt lukijaksi.
Klo. 9.59 alkoi  ...  15 minuuttia räppäilin erilaisia hakuja ja tutkin Googlen ohjeita.  Ei löydy.  Tyypillinen tilanne; se tieto on jossain tavattoman yksinkertaisessa paikassa, mutta ei vaan löydy;

Google Help witch blogs am i reading   No, etsi joku blogi, jota tiedät lukevasi, klikkaa omaa kuvaasi ja sieltä löytyy omat linkkisi ja SIVUSTOT, JOIHIN OLET LIITTYNYT.  Joo, yksinkertaista.

Olen lukijana 11 blogissa.  Aika kohtuullista, olen pidättynyt aika monesta klikkauksesta; etenen hitaasti.

Voin olla suht tyytyväinen tämän päivän verkkotyöskentelyyn.  Tuntuu, että etenen ja saan tuloksia aikaan. Ja on sanottava, että Saunalahden verkko toimii tällä hetkellä hyvin.  Perheessämme on Netti tuonut suuren muutoksen positiivisesti avautuvaan suuntaan.

KUTEN NÄKYY, JÄRJESTIN BLOGINI KOKONAAN UUDESTAAN.  Vasemmalle sivupalkki, johon siirsin HAUN, ÄÄNESTYKSEN, TILAAMANI SYÖTTEET JA BLOGIN TUNNISTEET.  Pienensin oikealla olevaan kuvaa menemällä suoraan HTML-koodiin ja muuttamalla kuvan leveyden ja korkeuden 10 % pienemmiksi.  Olisinpa osannut heti alusta alkaen järjestää näin.  Olisin halunnut blogin vielä leveämmäksi, mutta ilmeisesti se ei ole mahdollista.  Selailussa blogia, kuten kaikkia sivuja, voi suurentaa ja pienentää Ctrl +  ja Ctrl -    näppäimillä.

Blogger on mahtava työkalu ja se tarjoaa jokaiselle ihmiselle tilaisuuden olla taiteilija, kirjailija ja mitä vaan.
Kiitoksia bloggerista, kiitoksia nettimaailmasta ja hyvää sateista keskiviikkoa.  Netissä tavataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.