Testing Java-Script

tiistai 14. syyskuuta 2010

Ruoka-ohje: Äijäruokaa, Heikin parsainen hernekeitto lisukkeilla

Tässä se luvattu ja lukijoiden jo kauan kaipaama (:))  Heikin hernekeiton ohje nyt tulee.

Ainekset:  Kotikokki hernekeitto, puolet purkin sisällöstä, parsaa, porkkanaa, HK-lenkkä.
















Laitetaan parsa ja porkkanat kiehumaan viideksi minuutiksi veteen, suolaa ei tarvita.








Lisätään puolet hernekeittopurkin sisällöstä ja sekoitetaan hyvin.  Toinen puoli purkista käytetään seuraavana päivänä.








Tämä ruoka on edullista, terveellistä ja maittavaa.

On terveydelle hyväksi syödä jotain palkoruokaa ainakin kerran viikossa.



Soppa saa kiehua vielä muutaman minuutin, että se sekoittuu hyvin.











Sitten syömään.  Ja päivän lehdestä löytää mukavaa ruokalukemista.




Valmista tuli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.