Testing Java-Script

sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Päivitystä sunnuntai-aamulle.





























Perjantaina satamassa raju sadekeskus liikkui nopeasti Laajasalon suunnalla.

Verkko toimii; Etanatikku  pelittää upeasti ja käynnistyi ongelmitta minuutissa.
Kirjoittelen ohjetta aloitteleville kitaransoittajille;  Miksi niin harvat kitaransoittajat osaavat lukea nuotteja.  Kuitenkin nuotinlukutaito on erittäin helppoa.  Oikeilla nikseillä kuka tahansa kitaristi oppii tunnissa soittamaan nuoteista.  Se on todella helppoa.  En näe mitään syytä, miksi en pystyisi opettamaan nuotinlukutaitoa tavalliselle kitaransoittajalle tunnissa.  Sinäkin oppisit!

Sain Googlen sivustoissa, joka muistuttaa blogeja, tehtyä retkeilysivuihini muutoksia, poistettua kuvan etusivulta, poistin ylätunnisteet yms.  En vielä muista, kuinka sivuja poistetaan; tuttua pähkäilyä kuten jokaisen uuden ohjelman kanssa.  Ruutu välkkyy ilkeästi aina sivuja vaihtaessa;  HyhHyh, google.  No siitä selviää, kun sulkee silmänsä ruudun vaihtuessa.

Näyttä siltä, että tulevaisuudessa Facebook tulee olemaan minulla kovassa käytössä; pidän siellä linkkejä joista ystäväni pääsevät nopeasti Googlen sivuilleni.  On se vaan kätevää.  Kuvien ylläpito Facessa olikin täyttä tuskaa.  Picasawebissä se on kätevää.

No, nyt aamulla kahvia ja paistopiirakoita, ei ole terveellistä, mutta lohduttaa.  Sateet ovat näin sunnuntaina väistyneet, luin verkosta Googlen uutiset, selailin kulttuurisivuja, muokkailin siis retkisivuja, kirjoitin nuotinopiskelu-sivua, jota en ihan vielä pysty julkaisemaan.

Sitten suosikki-blogieni selailuun ja huvilukemista.   Ja keskipäivällä perheenjäsenen kanssa sitä samaa.

Päivä kulkee latujaan ja talon väki netteilee tavallaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.