Testing Java-Script

maanantai 13. syyskuuta 2010

Kahvi lopussa enkä vieläkään saa Saunalahden sivuja auki Internetissä

Verkkoyhteyden avautuminen kesti lähes puoli tuntia tänä aamuna.  Johtunee osittain siitä, että en ollut sulkenut yhteyttä korrektisti eilen.

Kahvi on lähes lopussa.  Ostin kaksi pakettia muutama päivä sitten, mutta vein ne veneelle.  Retkitarvikelaatikosta löysin vielä kuusi mitallista vanhasta kahvipussista.  Juhla-Mokkaa sen olla pitää.  Presidentti on liian vahvaa.  Jaa, kahvista pitääkin kirjoittaa oma artikkelinsa, kun kerran olen näin voimakkaasti kahvi-riippuvainen.

Perheenjäsen on vihdoin ilokseni avannut Google-tilin ja perustanut Picasa-kansion.  Ja myöskin Blogin. Ja hän on innostunut asiasta!

Se merkitsee muutosta omaan konettamiseeni; kun kone voi äkkiä olla muussa käytössä monta tuntia yhtämittaan.  Eilen kotona ja kävelemässä Pihlajisto-päivillä.  Siellä oli kiva orkesteri soittamassa lapsille musiikkia.  Ja olisin päässyt halutessaan istumaan poliisiautoon.  Ja iso vaahtera oli saanut punaista oksiinsa.   Ja tälle päivälle tiedossa sateista.

Saunalahden verkko toimii tällä hetkellä.  Nyt uskallan melkein lähteä siitä ajatuksesta että voin suositella tämän verkon ja tikun käyttöä.  Ajattelen, että minulta tulevaisuudessa menisi kuukaudessa neljä tuntia työaikaa tikun tökkimiseen.  Sitä on kai pidettävä kohtuullisena ja hyväksyttävänä.  Onhan tämä halpa tuote.  Ja toiset neljä tuntia vähäintää tikun hidasteluihin.  Olettaen ettei tule sellaisia päiviä, että tikku ei toimi ollenkaan.  EN VAIN TIEDÄ MISTÄ NUO NELJÄ JA NELJÄ TUNTIA SAISIN, TAI MISTÄ HARRASTUKSESTA NE OVAT POIS.  Siis voin sanoa, että nyt, noin kaksi kuukautta tikun ostamisesta voin suositella sitä.

Olin keskipäivän jälkeen veneellä, latasin veneen kakkos-akkua 4 tuntia.  Ehkä se hieman toipuu.  Ajattelen pärjätä ilman uutta akkua tämän syksyn.  Varaudun siihen, että voin hätätilanteessa käynnistää veneen moottorin 3. akusta autoon tarkoitetujen käynnistyskaapeleiden avulla.  Sitä pitää testata sataman rauhassa ensin.  Veneellä pienet unet, kahvittelua ja juttelua eri ihmisten kanssa satamassa.

Illalla lisää konetusta, toiimii hyvin.  En edelleenkään saa netistä auki saunalahden sivuja enkä pääse tikulla oma.saunalahti-sivuille.  Illalla oli aika hyvä lentopallo-peli.

Kotona netti toimii, juon muutaman kupillisen teetä, yhden hunajalla maustettuna.  Joo ja ostin kaksi purkkia kahvia.

Linkki omaan DESERTIFICATION, aavikoituminen osiooni Google News-sivustossa:
   http://news.google.com/news/section?pz=1&cf=all&ned=us&hl=en&csid=f4d69aea73674d3e&ict=ln

Olen tehnyt itselleni Google News-sivustoon  pari omaa uutisryhmää, aavikoituminen-Desertification ym. Olen nyt muutaman päivän seurannut uutisia tästä ja jättänyt CNN:n ja HS:n väliin.  Tässä sivustossa on pääasiassa tekstiä ja ja ainakin toistaiseksi se vaihtoehto miellyttää minua enemmän.
Testataanpa, toimiiko linkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.