Testing Java-Script

tiistai 14. syyskuuta 2010

Päiväkirjaa ja Google Chromea ja Googlen uutisia. Oma sivu Google Newsiin.

FlagCounter ei toisellakaan yrittämällä suostunut näköjään asentumaan oikein blogiini.  No, kököttäköön nyt tuossa rampana jonkun aikaa.


Äkkiä Google Chromen lisätoiminnot olivat kaikki kadonneet.  Häh?

Session Manager, Incredible Start Page, Share, Facebook, tooManyTabs ym. ym.  Latasin niitä uudestaan ja otin nyt hieman eri kokoelman.  Luulin ongelman johtuneen siitä, että koneessamme on kaksi käyttäjää.
Vasta kun olin tunnin tehnyt töitä ja saanut systeemin toimimaan, ymmärsin mistä ongelma johtui.
Olin siirtänyt kirjanmerkeissä Extensions Settings-kansion eri paikkaan.  Siellähän ne laajennusten nimet ja asetukset olivat.  Pystyn varmaan kansion nimeä muuttamalla saamaan itselleni monta eri kokoelmaa Chromen lisäosista.

Google News-osiossa sain taas uutta kehumisen aihetta:  Perustin siis uuden osion, Desertification, aavikoituminen.  Se aukeaa jokaisen luettavaksi allaolevasta linkistä.

http://news.google.com/news/section?pz=1&cf=all&ned=us&hl=en&csid=f4d69aea73674d3e&ict=ln

Hieno ominaisuus!  Hyvä, Google!  Taas kerran kiitoksia.  Toiset ne vaan osaa.

Ja päiväjärjestykseen; aamulla konettamista 4 tuntia.  Meni aikaa tyhmyyksiin; ja kuvansiirtely Picasa-kansioihin on hidasta, erityisesti kuvien valitseminen tuottaa tuskaa.  Mutta onneksi eläkeläisellä on aikaa.

Ja merelle pitäisi päästä lähtemään:  OHO!  Etelätuulta 15 m luvassa.  Jaa,  ja Keskiviikkona Sulkapallopeliä.  Lähtö siirtynee siis torstai-aamuun.  Sitten voisi olla jopa viikonlopun Kaunissaaressa tai jossakin muualla.
Tavanomaiset kotipuuhat ja pitäisi saada värijauhetta printteriin ladattua, kirjastossa neuvotteluja eräästä kadonneesta laulukirjasta ja tietotekniikan opiskelua ja nettiselailua ja...

niin:  lauluharjoituksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.