Testing Java-Script

sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Norja

Blogini FlagCounteriin ilmestyi juuri Norjan lippu.  Ihanaa!  Kiitoksia, ja hei...kuka siellä?  Jätä kommentti jonnekin.   


En saanut FlagCounteria asennettua blogiini ennenkuin vasta 5 pv sitten, jotain ongelmaa latauksessa oli.  Blogausta aloittaessani en onnistunut kävijälaskuria laittamaan.  No....  niiden kertoma olisi ehkä ollut surullista luettavaa.  Tällaista blogia on vaikea löytää.  


Juttelin joskus vuonna 1977 leirintä-alueella saksalaisen turistin kanssa.  Hän oli juuri tullut Norjan kautta asunto-autolla tai vaunulla.  Minä höpsö kehuin hänelle innoissani maamme kauneutta.  Onhan se kaunis omalla tavallaan, mutta vasta itse käytyäni Norjassa pystyin ymmärtämään hieman tuon saksalaisturistin tuntemuksia.  


Norja on kaunis, jylhä, upea maa.  Norjan tunturit ja vuoret kasvattavat hyviä hiihtäjiä ja sitkeitä ihmisiä.  Elämä Norjan vuonojen rannalla on ollut ankaraa.  


Televisiosta tuli upea sarja:  tiettömien taipaleiden takana; katselimme sitä ihaillen, joka jakso useaan kertaan ja säilytimme ne.  


Minulla ei ole koskaan ollut tilaisuutta matkustaa Norjassa.  Menisin aina mieluumin pohjoiseen kuin etelään.  Helteet ovat inhottavia ja pieni pakkanen aina kivaa.  


Ja norjalaiset veneet ja veneenrakennus.  Siitäkin on useita upeita televisio-ohjelmia.  Katsomme aina kaikki Norjaan liittyvät jutut.  Koneeltani en kyllä ole vielä ehtinyt mitään aiheesta selata.   Hmmmm.  


Ja Norjalaiset osaavat vaeltaa pitkin pohjoisia seutuja.  


Eikun HUPSISTA.  Olenhan minä ollut Norjassa!  Automatka Tromssaan.  Meillä taisi olla vielä Inkkarikanootti vanhan Toyotan katolla.  Olimme juuri tulleet Hossa- ja Kalliojoen melontaretkiltä.  Norjassa ei tetenkään tullut tilaisuutta inkkarimelontaan.  Retki oli hieno, upeat maisemat.  Erityisesti ihailimme ja kadehdimme syvästi talojen kauneutta!  Omakotitalot olivat UPEITA.  Paljon vaivaa ja työtä uhraavat nämä hienon kauneudentajun omaavat ihmiset.   


Siis:  Kiitos, Norja!  Ja Tsemppiä.  


Samalla huomaan, että minun on siis kirjoitettava artikkeli eri maista sitä mukaan kun saan lippuja ruutuuni.  


Yhdysvaltain artikkeli on siis jo myöhässä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.