Testing Java-Script

tiistai 30. elokuuta 2011

Kuulumiset elokuun lopulta, sataa taas rankasti.

Ja matkalipun aika loppui sunnuntaina, ihan heti ei viitsi uutta ostaa, menemisiään on helppo siirtää.  Kotinurkilla riittää myös hyviä kävelymaastoja.  Ja tuntuu, että verkossakin on saanut jotakin aikaan kun olen noita isompia postauksia korjaillut ja listannut puhelimen ohjelmia ja selaimen lisukkeita.  Mutta kylläpä tosiaan juuri nyt sataakin rankasti.  Veneparka, puisine kansineen, siellä ulkona laiturissa.

Ja kengät on hajalla, ostin Prismasta kai kesäkuussa halvat lenkkarit.  Yleensä tuon tasoisiin kauppoihin voi luottaa, mutta Prismaan ei näköjään voi enää luottaa.  Vanha sanonta oli; "ostaja varokoon".  Uudempi ja voimassaoleva sanonta on; "Myyjä varokoon".   Pakko siis ruveta tarkkailemaan Prismankin tuotteita.  Olssonin halvat käsilamput ovat jo tarkkailulistallani niiden katkaisinten hajottua.
Olen virittelemässä;  Kuluttajan sota huonoja tuotteita ja surkeita Firmoja vastaan.

Syyskuu merkitsee muutosta; kylppärin patteri on jo pantu päälle ja sisäpelit ovat alkamassa.  Termospullo (24 cm korkea !) on siirtymässä veneelle.  Kaukaiset ulkoilualueet, kämpät ja keittokatokset tuntuvat houkuttavilta.  En sienestä, mutta ehkä voisin litran puolukoita sitten poimia.  Pakkasin jo parin päivän kuivamuonat valmiiksi.
Oloni on muutenkin kaikinpuolin aktiivisempi näin viileämmällä säällä.

Maailma tuntuu kaikinpuolin paremmalta, vielä kun kuulee että eripuolilla maailmaa kansat heittävät diktaattoreitaan pellolle, niin sehän vasta tuntuu hyvältä.  Suomessakin puolueet ovat ottaneet velkaa ja järjestäneet kevareille ja KaverinKaimojenFirmoille rahaa.  Ja se velka on sitten merkitty Suomelle.  Eikö velka ole sen, joka sen ottaa?  Siis valtionvelka puolueiden piikkiin, minne se kuuluukin.
Näillä eväillä mennään tähän tulevaan, parempaan ja kirjavaan syksyyn.  Ja pärjäillään.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.