Testing Java-Script

keskiviikko 18. elokuuta 2010

Avaria ja vehmaita ovat nämä Googlen vihreät niityt

Keskiviikko. Verkkoon pääsi vaivatta. Tunnin joutilaan selailun jälkeen osuin menemään Googlen kirjanmerkkien asetuksiin. Ja täältä löysin toisen Windows käyttäjänimeni kaikki Google kirjanmerkit, ehkä 200. (olin eilen kopioinut sen BOOKMARKS.at.GMAIL.COM TIEDOSTON nykyisen Win-tilini Google hakemistoon)  
En saa kirjanmerkkejäni kovin helposti siirrettyä yhteen paikkaan.  entisen windows-tilini jäljiltä ne ovat nyt kahdessa klimpissä.  MUTTA NE OVAT SIIS TALLELLA.
Täällä voi myös kokeilla uutta toimintoa; tee erilaisia listoja kirjanmerkeistäsi ja julkaise ne tai pidä yksityisenä. Voit myös selailla muiden kirjanmerkkilistoja. Mutta kuinka saan nämä kirjanmerkit täältä näkymään selaimessa? No se onnistui vetämällä ne työkalupalkkiin, mutta ensin piti kopioida ne 30 osassa LISTAAN.  Olisi varmaan ollut helpompikin tapa, mutta en löytänyt sitä.  Lähetin Googlelle yhden ongelmaselosteen asiasta.  

 Listat ovat aika kätevä tapa jukistaa Googlen kirjanmerkkejä. Hyvällä tuurilla voit muutaman ihmisen kirjanmerkit kopioimalla saada itsellesi lähes kattavan kirjanmerkkikokoelman aika pienellä vaivalla. Nyt minun pitäisi siirrellä ja lajitelle taas kirjanmerkkejäni. LISTOIHIN voi merkitä omat kommenttinsa kirjanmerkkeihin ihmisille jakoa varten.

VINKKI. Bloggerissa yms. tekstiä saa suurennettua Ctrl + näppäimellä. Tähän asti bloggerin tekstin tihruileminen on minulle ollut aika vaikeaa.

Löysin Google Notebook- toiminnon.  Sain sinne tallennettua edellisen profiilini kirjanmerkit.  Tätä toimintoa ei enään kehitetä; documents-toiminto ym. ovat korvaamassa sen.  

Avaria ja vehmaita ovat nämä Googlen vihreät niityt.  Täällä Nettikansa vaeltaa onnellisena.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.