Testing Java-Script

sunnuntai 15. elokuuta 2010

Yhtyeen esiintyminen on tänään, olen lähes valmis

Heräsin sunnuntai-aamuna 4.30 mikä on ihan hyvä tilanne. En ole väsynyt kuin lievästi.

Laitan kahvin ja käynnistelen konetta viiden aikaan.  
Tällä hetkellä Nopsa on toimimaton esine, viiden minuutin tai 20 min päästä se saattaa toimia. Useimmista esineistä tiedää nopeasti toimimattomuuden syyn; akku tyhjä, lamppu palanut, venttiili vuotaa, ikä painaa, meri-ilma haperruttanut mittarin sisuskalut, rikkoutunut kytkin, katkenneet johdot tai alunperin huono ja halpa laite.  

Mietin, voisinko käyttää Saunalahden ohjelmista muuta sanaa kuin RAIVOSTUTTAVA. Olisiko ÄRSYTTÄVÄ lähempänä totuutta. Se on miedompi ilmaisu. Mutta ei sittenkään, kyllä se on raivostuttava, enkä edelleenkään oikein ymmärrä Saunalahtea: Miksi tällaista tehdään? Noin 45 minuuttia tikun asettamisesta verkko käynnistyi. Pasilan linkkitornit muutaman kilometrin päässä ovat olleet ohuen aamusumun peitossa.  Saunalahdella on sumua, käykää äänestämässä tässä Blokissa.  

Sunnuntai 15.8.2010. Meillä on esiintyminen tänään. Olemme harjoitelleet 3 soittajan ja kahden laulajan voimin ehkä kahdeksan kertaa. Soittajista minä olen ehkä tottunein laulaja; muutaman vuoden ajan olen nipinnapin uskaltanut käyttää itsestäni nimitystä: ”kitaratrubaduuri”. Olen tavallisesti 2.laulaja, nyt 3. kun meillä on myös naislaulaja tätä keikkaa varten. Pienet synttärit, 30 henkeä, esiintyminen ulkotiloissa jos ei sada.  Ohjelmistoa 3 x 9 biisiä, iskelmiä yms.  Mukava tapahtuma tulossa, ehkä lievästi jännittävä minun kannaltani.  

Olen kutakuinkin valmis: Täytyy olla sopiva tuoli, nuottiteline säädetty oikein, kitara viritetty (huom. paristojenvaihto virittimeen) rentoutusliikkeitä, pientä huulenheittoa; kyllä se siitä menee.  Ja muut ovat paljon tärkeämpiä bändin esityksessä.  Emme ole vielä kehittäneet edes nimeä bändillemme.  

Tenorilaulajamme varmaan osaa säätää microcubeni namikat. Ongelma on, että tällä hetkellä sormien siirtelyt kielillä kuuluvat liian selvästi. Haa! Vanhuksen näpit laahaa! Toivottavasti saan luvan ammattilaiseltamme Cuben käyttöön. Luotan häneen, vaikka emme olekaan sopineet orkesterin johdosta, niin ”se joka parhaiten tietää”, sanoo, miten asiat kannattaa tehdä. On ihan mahdollista, etten voi käyttää tuota cubea.

Minun on merkattava teipillä omistajan-merkki toiseen nuottitelineeseeni.  

Harjoittelut nyt aamulla; nuottien käsittely, vähän Cuben soundeja, laulumikrofonin käyttöä.  En ole ihan varma
parin laulun paikasta ohjelmistossamme.  

Sitten klo 11 kevyt kitarapussi käteen ja painava (6-7 kg) reppu selkään.  Otan myös jonkin verran omia nuottejani mukaan.

Koko aamupäivän Saunalahden verkko oli meillä toimimattomassa tilassa.  Jossain vaiheessa nettiin muka pääsi, mutta sillä yhteydellä ei olisi mitään asiaa hoidettu.  Sama tilanne perheenjäsenellä poistuttuani.
Siis kone uneen.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.