Testing Java-Script

perjantai 27. elokuuta 2010

Koneeni on muuttunut yhä enemmän hallitsemattomaksi. Windows....

Nopsa tikku on toiminut ok kohta jo kaksi vuorokautta. Näyttää siltä että se todennäköinen 6 pv:n toimimisjakso osuu pääosin ajalle jolloin olen pois paikalta. Huonoa tuuria. Sitten kun palaan niin....?
Luen Saunalahtea koskevia kirjoituksia Googlen Readerissa. Useimpia ei klikkauksella löydä Saunalahdesta. Ennenkin sattunut tällaista; arvelen että ne on siirretty SL:ssä toiselle sivulle.  Käyttäjillä lienee taipumus purnata väärällä sivulla.  
Laitan tähän upean kuvan Helsingin Pihlajasaaresta.  tunnelma oli hienoa; tyyneen veteen heijastuivat tummien pilvien laidalta auringonsäteeet.  




Koneeni on muuttunut yhä enemmän kapineeksi jota en hallitse;  Se on eri firmojen temmellyskenttä, jossa minun etuni ja toiveeni jäävät kauaksi taka-alalle.  Tietokone on aivan väärä termi tällaiselle laitteelle.  Windowsin käynnistysvalikko on jo vuosia hakenut jonkun toisen henkilön tiedostoja, teksteihini pääsen käsiksi seikkailemalla monimutkaisissa valikoissa. Tottakai voisi taas tehdä menun mutta Windowsiin rakentamani palikat muuttuvat säännönmukaisesti käyttökelvottomiksi 8 kuukaudessa. Ihanaa ajatella, että on olemassa vaihtoehtoja Windowsille. Windowsin päätehtävä koneessani on häiritä muita ohjelmia ja vaikeuttaa minun työtäni.  Niin, ja kovalevyn odotettavissa oleva rikkoutuminen on vasta edessä.

Googlen Gmail on vihdoinkin huomannut, että käytän Saunalahtea:  siellä on valikossa kohta josta ohjelman saa sovellettua erikoishidasta Internet-yhteyttä varten.  Asensin myös palikan, jolla voin käyttää postiani Off-Line tilassa.  Siis luultavasti lukea vanhoja posteja ja järjestellä tietoja.


Googlen Readeriin laittamani tähdet ovat jossakin, en tiedä missä. Niitä on varmaan aikamoinen kaaos.

Kunpa saisin koneeseeni Googlen menun jolla pääsisin nopeasti käsiksi kirjoituksiini, ja tiedostoihini. Onko se siis Googlen käyttöjärjestelmä? Kyllä kai. Silloin koneeni palikat eivät tappelisi toisiaan vastaan.

Tänään pieni luontoretki, eilen olin Pihlajasaaressa. Siellä oli aluksi tyyntä, mutta sitten tuli sadetta ja tuulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.