Testing Java-Script

perjantai 13. elokuuta 2010

Muutoksia blogiini, Kommentit sallitaan, lisää namikoita.

Kävin selittelemässä sivun alalaidassa, miksi en hyväksy kommentteja.  Jääköön se selitys vielä sinne, vaikka samantien MENIN ASETUKSIIN JA MYÖNSIN KOMMENTTIOIKEUDET blogin jäsenille.  Kun  ei kai lukijoita ole, niin ei kai kommenteista paljoa riesaa koidu.  Lisäsin linkityksiä ja jotakin muutakin kai.
Verkkoyhteys on nyt toiminut niin hyvin, että pystyy näköjään jo ihan tekemään omiakin töitä; ei tarvitse olla Saunalahden palkattomana Nettiguruna koko aikaa.  Tapasin tutun, hänellä oli verkkoyhteydessä ongelmia toisen yhtiön tuotteen kanssa.  Ongelma on maassamme varmasti aika yleinen, siksi lienee hyvä, että olen siitä kirjoittanut niin ilkeän kriittisesti.
Bloggerin bloki on aika kiva pidettävä verrattuna muihin palveluihin.  Näyttää siltä, että viime aikoina on tullut joitakin parannuksiakin.  Tämä taitaa olla ensimmäinen blokitekstini, jota en talleta omaan tekstinkäsittelyohjelmaani.  On pakko ryhtyä karsimaan töitään, että voisi keskittyä tärkeimpiin.
Mitäpä tänään; musiikkiharjoituksia, miestikelyä kahvin ja sämpylän ääressä, tiedonhakua netistä, oman koneen salasana-ongelmia, varmistus-ongelmia, valokuvien käsittelyt ja varmistukset.
Minusta on tullut verkkotyöläinen.  Pari tuntia kuluu joka päivä rutiineihin ja opetteluun.  Pitäisi vielä etsiä uusia sivuja, blokeja ja ihmisiä.  Onko se Blokeja vai Blogeja....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.