Testing Java-Script

maanantai 9. elokuuta 2010

Kirjaston langattomassa Stadinetti-yhteydessä viimeiset yritykset

Siksi en siis esimerkiksi pääse muuta kuin katselemaan blokejani.
Yritän ensisijaisesti päästä viidelle iGooglen ym sivuille, joilta käytän googlen palveluita. Lisäksi ulkomaiset uutistoimistot. Yritän Saunalahti-fi sivulle. Sekin tuli eteenin Html-kielisenä versiona.
Virusohjelma ei taaskaan suostu päivittämään itseään.
Yhdelle sivulle pääsin, Suomi 24. suljen sen kiireesti ja renkkaan niitä sivuja, joille en pääse. Sivuja 20 kpl on ehkä nyt liian raskas hoidettava systeemille. Mutta kun se ei selviä edes neljästä. Klo 12.50 Chromen sivut alkavat sortua, suljen ja avaan uudelleen. 13.15 yritän saada yhteyden Googlen sivuihin..
Laitan etanatikun kehiin. Vihreä valo vilkkuu. Minulla on optiona, että menen lankakoneelle ja ryhdyn hulluna päivittämään Blokiani USB-tikun kautta ja sitten siirtämään luettavaa tietoa USB-tikulle kotona luettavaksi seuraavina päivinä. Siinä olisi nettiyhteyden mallia tuleviksi viikoiksi.
Pääsin syöttämään tikkuun heti PIN-koodin, mikä on vieläkin ihan mukavantuntuinen juttu. Aikoinaan siihenkin kului välillä puolisen tuntia. Verkosta ei näy minkäänlaista merkkiä palkeissa, mutta tikku soittelee. Stadinetti on tietenkin vielä päällä.
Suljen Chromen ruudut ja Stadinetin. Etanatikku ei tietenkään löydä verkkoa. Suljen sen, avaan uudestan Chromen. Stadinetti on suojaamaton verkko. Tieto ei siellä ole suojassa ja siksi kai Google ei omia sivujani avaa siellä. Minun on siis siirryttävä kirjaston lankaverkon puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.