Testing Java-Script

torstai 26. elokuuta 2010

Mitä jäänyt tekemättä kun verkko ei ole toiminut.

Pieni juttu voi muuttaa elämää melkoisesti;  Äkkiä tulee tapeltua toimimattoman verkkoyhteyden kanssa vuorokausikaupalla.  Siinä jää huomaamatta monta asiaa hoitamatta.  Kuinka erilainen olisi tämä viikko jos Saunalahden Nopsa olisikin toiminut edelliset kolme päivää?
Olisin päässyt hakemaan tietoa Netistä, ulkoillut enemmän, tehnyt musiikkia, harjoitellut biisejä.  Olisin ehkä saanut jonkun sävelmänkin kehitettyä.  Lukemattomia koneen virittämiseen ja ihmisyhteyksien hoitamiseen liittyviä asioita on jäänyt ja pari asiaa on tekemättä, jotka olin vartavasten ajatellut tehdä.

Kun en voi nettiin luottaa, minun on kehitettävä muistilappu-systeemiäni.  Lapun keskelle punainen kuvio, jonka sisällä tärkeimmät päivän tehtävät.

Paljonko on kirjoitusvirheitä edellisten päivien blogiteksteissä?  Inhottaa.

Paljonko on perheenjäsenille tullut haittaa toimimattomista yhteyksistä ja siitä, että en ole ehtinyt edes uusia lamppuja käydä ostamassa.  
Ja blogini mahdollisilla katsojilla olisi kauniita kuvia ja hienoja retkikertomuksia luettavana.  Ei voi mitään.  Ei voi muuta kuin ryhtyä muuttamaan asiantilaa.

Tällaiselle nettiyhteydelle alkaa tulla näkymätöntä hintaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.