Testing Java-Script

maanantai 9. elokuuta 2010

Etanatikku on muuttumassa harmittomaksi kotieläimeksi

Saunalahden verkko ei eilen kestänyt tällaista tietomäärää. Se tulee siis tässä ja nyt.
Maanantaina klo.5.36 ruudulle tuli useita ilmoituksia samanaikaisesti, product updater lakkasi toimimasta. SALASANANI LAKKAA TOIMIMASTA VIIDEN PÄIVÄN KULUTTUA. Mikä salasana? Paina Ctrl-Alt-jotakin, en ehtinyt lukea kun joku kolmas ruutu pompahti. Mikä ruutu se oli?? Etanatikku yrittää samaanaikaan yhdistää, vihreätä vilkkuu tikussa, mutta tuloksetta. Tuo vanhentuva salasana saattaa olla toisen pääkäyttäjä-tilini sana. Pitäisikö nyt varmuuden vuoksi käydä vaihtamassa se. Yritin vartavasten käynnistyksessä seurata tuota ilmoitusta, mutta silmä ei ehtinyt mukaan.

Open Office on lievästi epävakaa, tekstin merkkaus on hyvin hankalaa, välillä se taas merkkaa mielivaltaisesti kappaleita,
sanoja tai lauseita, joita olen sattunut näpyttämään ja kun olen varomaton, niin se siirtää niitä uuteen paikkaan. Toinen ilkeä ominaisuus on sen halu numeroida kaikki, jos aloitat rivin numerolla. Kolmas vika on... Neljäs on...
Mutta se on ilmainen ohjelma, ei siis saa haukkua vaan pitää tukea. Niin teenkin. Se on hieno ohjelma ja oli mahtavaa kun se aloituksessa otti käyttöönsä mukisematta X-ohjelmalla tekemäni monimutkaiset taulukko-asiakirjat.
Saunalahtikin on halpa, ei sitä saisi haukkua. Ei kai niin. Halpa ei voi koskaan olla hyvä. Taisi olla pojalla liian suuret odotukset. Luulin Saunalahden Nopsaa nettiyhteydeksi, mutta se onkin jotakin muuta.
Klo 5.50 mennessä Saunalahti ei ole yhdistänyt.Google Chrome on pitänyt minulle avoinna kymmenisen sivua tietoa eiliseltä, ihanaa. HS-digital, sääsivut, iGoogle ja Säätietoja. Jos tämä on niitä ruudun alalaitaan ilmestyneitäm Upload-tiedostoja, niin onpa hieno ominaisuus.
Ehkä ne ovat vaan välimuistissa olevia juttuja.
Kävin asettamassa Open Officen oletuksia, pienemmät ylä ja alamarginaalit, isompi fonttikoko aloitettaessa,etsi päivitykset viikottain verkosta (Joo, jos verkko vaan toimii). Klo 6.07 Etanatikku ei ole yhdistänyt, JA OLENPA ONNELLINEN SIITÄ. Antaa vaan kelata. Yhdistäköön sitten jos verkko löytyy.
Saunalahden Nopsa saa tästedes olla siinä tilassa, että se pyörittää verkonhakua vaikka tuntikausia ja tehdään työtäsitten sen aikataulun mukaan, jos se sattuu yhdistämään. Pasilan linkkitornit näyttävät olevan vielä pystyssä, ne eivät kärsineet eilisestä ukkosesta. Ukonilma oli hieno näytelmä, kuin ylimääräinen uudenvuodenyö.
Ja onpa hienoa kun taas saadaan ulkomaisia vieraita; :)   Putin ja Medjedev tulevat kiertelemään ja pyytelemään anteeksi tupruttamiaan savuja; ehkä niillä on mukanaan tukku rahaa ja tarjoavat korvauksia. :)
Paljonkohan sitä kehtaisi pyytää? :)
Etanatikku vääntää numerolevyä ja minä laitan sitten pari kupillista kahvia ja piirakan. Ei mitään uutta nettimaailmassa. Paitsi, että odotan innolla pääseväni kirjastoon käyttämään ilmaista ja toimivaa
verkkoyhteyttä Stadinetissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.