Testing Java-Script

sunnuntai 1. elokuuta 2010

Google Chrome; pienet pähkäilyt eivät ihastumistani vähennä. Hyvä Google! Ja kiitos tästä!

Klo 13. 08 avaan kannen taas, kone, google Chrome ja tikku ovat minuutissa käyttövalmiita. Kurkkailen parikymmentä minuuttia eri juttuja ja valikoita. Tallettamani istunto avautui googlen lisäosan kautta vaivatta.
Klo 16 taas koneelle, mutta eipä tikku nyt inahdakaan. Renkkailen ja yrittelen.
16.3O Otan tikun pois, asennan uudestaa. Kuinka pääsisi Saunalahdesta eroon ja saisi Googlen takaisin? 16.34 Pääsen syöttämään PIN-koodia. Mutta ei sekään nyt näytä auttavan. 16.35 äkkiä yhdistää, olen verkossa.

Saunalahden Nettitikku Nopsan keskimääräinen käynnistymisaika tässä kuussa on toistaiseksi siis 35 minuuttia. Uskoisin, että tilanne parantuu tästä.

Illalla 18.30 Ryhdyin töihin, pääasiassa Kirjanmerkkien siirto Explorer/Google Toolbar:ista Google Chromeen. 20.08 vihdoin keksin miksi se ei onnistunut. Explorer itsepintaisesti talletti tiedoston MHT-muodossa ja Chrome vaati HTML:ää. Valitsemalla oikean talletusmuodon sain homman tehtyä. ”Säästin” noin muutaman tunnin työn. Asensin siinä sivussa Exploreriin Google Toolbar (uuden version??) Tasi itten sen vanhan uudelleen.

Ja sitten Chromen ohjeita lukemaan Alt-home siis aukaisee kotisivun / iGooglen. Chrome tips and Tricks sivustosta löytyy muitakin hienoja asioita, 30 hyödyllistä vinkkiä. 20.36 windows keksi sulkea verkkoyhteyden, koska Explorer oli ollut käyttämättömänä 20 minuuttia. No onhan sekin ohjelmistopolitiikkaa. Ja minä selailin verkkoa Chromella täyttä päätä. Aukeni muutamassa minuutissa uudestaan renkkaamalla. Kohdistin on tullut villiksi; kirjoittaminen bloggeriin on mahdotonta. Äkkiä huomaa yhden sanan kirjoittamisella poistaneensa kaksi kappaletta. Tekstit on siis kirjoitettava OpenOffice Writerissä ja siirrettävä sitten blokiin. 22.30 ryhdyn sulkemaan ruutuja ja selaan vain ngooglen ohjeita ja etsin edelleen GOOGLE FAN CLUB FINLAND. Jotta voisin kumartaa ja ylistää... Miltähän tuntuu työskennellä firmassa jota kiitetään ja ylistetään. Suomessa ei monenkaan firman työmuurahaiset pääse sitä kokemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.