Testing Java-Script

lauantai 7. elokuuta 2010

Televisio toimii ja sananvapaus pelaa

Televisio toimii. Upeaa ja nopeaa tiedonvälitystä.

Klo 10.26 Saunalahden oma mainossivu latautui sekunnissa!! Hyvä Saunalahti! Hienoa Saunalahti! Oli ilmoitus 4.8 sääilmiöt aiheuttavat häiriöitä. 7.8 ei ollut minkäänlaisia häiriöilmoituksia. Siis verkko toimii, vai mitä, Saunalahti? Onko tällä sivulla ilmoitus; 3G-verkko ei toimi tänään Helsingissä. Ei varmasti ole. Saattaisi häiritä markkinointia.
Klo 10.40 siirryn katsomaan televisiosta ulkomaan uutisia, Saksa, Englanti. Ihanaa! Sivut toimivat ja latautuvat nopeasti. Teksti-tv on hieman nopeampaa, MUTTA: TÄMÄ TOIMII. Upea systeemi, miksi en ole koko aamun käyttänyt tätä. Olen etsinyt välillä pöydältä jotakin paperia jolla voisin hieman varjostaa nettitikun valoa, jotta näkisin, mikä valo siinä palaa.
Siinä onkin Elisan kuoria 2 kpl. Oho! Toinen niistä onkin Nettitikun lasku! Eihän minun pitänyt saada paperilaskua! Summa on 19.50, siis oikein. Puhelinnumero on matkapuhelimeni numero. Se onkin siis vain Matkapuhelimen lasku.

Pahoittelen edelleen blogitekstien laatua, mutta näiden julkaisu on nyt todella ongelmallista tökkivien ohjelmien takia. En ole edes uskaltanut käydä julokaistuja tekstejä katsomassa.
Voi niitä onnettomia kiinalaisia, joilla ei ole sananvapautta. Meillähän on. Huomisesta Hesarista saamme vapaastin lukea uutisia ja Saunalahden mainossivuille pääsemme koska vaan vapaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.