Testing Java-Script

tiistai 24. elokuuta 2010

Iiluoto, vapaapäivän kävelyä, upeita pilvimuodostelmia ja pikainen sadekuuro

Maanantaina ulkoilupäivä, kävin Iiluodossa



Verkko toimi aamuyöllä ihan hyvin. Selailin blogia ja uutisia. Päivällä perheenjäsenelle se kieltäytyi toimimasta. ”Tuli taas se punainen laatikko joka aina tulee”.
Jaa, pitää laittaa tähän kuvia Vuosaaren edustan saarista.
Illalla luulin verkon jo simahtaneen esim. maksuhäiriön takia. Olin pistänyt Saunalahden typerän ja virheellisen tuplalaskun maksuun. Valittaminen, vaikka onkin näin aiheellinen, on näköjään vaivalloista. Enkä tahdo, että menetän tämän ainoan yhteyteni.

Tiistai-aamuna jylhiä pilviä Pasilan linkkitornin takana. Saunalahden Tikku kieltäytyy toimimasta.

Oletko varma, että Saunalahti on pätevä hoitamaan ihmisten perusoikeuksiin kuuluvaa tiedonsaantia? Laitan ruksin ruutuun EN OLE VARMA, mutta haluan silti yrittää uudestaan.
Saunalahden Avuton muka tekee jotakin. Tikku pois ja uudelleen aloitusta.
Tökkimisiä ja tuuppimisia, noin 25 minuutin kuluttua Saunalahden Nopsa yhdisti verkkoon.

Toimii ihan ok. Kävin muiden albumeissa katsomassa hienoja saaristokuvia. Oikein hienoja! Minä vaan en en pääse laittamaan omia kuvia kun verkko takkua ja arjen kaaos painaa päälle. Kiitos kuvista teille; Turhankävelijä, Timo, Kairankiertäjä ja muut. 
Huomenna soittoharjoitukset, sitä ennen pitäisi itse harjoitella, tehdä äänenhuolto ja ehkä kirjoittaa muutama teksti.  Yhteen kappaleeseen olisi saatava melodia.  Kuinkas sen tekisin, kun en ole ihan varma rytmistä.  
Eilen saaressa minulla oli kitara mukana.  Harjoittelin pari tuntia; päädyin alentamaan Syysunelmia; "Kaipuun syömmein", Cm:sta H-molliin.  On selkeämmät soinnut ja ne on oltava silloin kun joutuu samaan aikaan katsomaan sanoja ja sointuja.  
Laulu ei ole vielä valmis.  On hyvin vaikea tavoittaa siinä oikea nopeus, minun versioni on aika hidas.  On tavoitettava juuri se tahti, jolla oma ääni riittää täyttämään ilman.  

Olen aina ihaillut Syysunelmia-laulua.  Siinä on 32 tahtia, joista 25 tahtia on sellaisia, joissa on VAIN YKSI NUOTTI.  7:ssä tahdissa on useampia nuotteja.  Harjoittelu jatkuu.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.