Testing Java-Script

torstai 12. elokuuta 2010

Torstai on toivoa täynnä, tapahtumia vain rivissä

Heräsin tänään 3.20, eilinen oli rankka. Toivon pystyväni parin tunnin kuluttua nukkumaan uudestaan.
Eilen Illalla takaisin koneelle: tuttu kuvia: Yhdistä / Oletko varma että asetuksesi ovat oikein? Otin jo työkalupakkia esiin ja avasin SL-avustajan. Sitten se yhdisti, kolme minuuttia siis kesti. Saunalahden verkko oli erinomainen, pakko kehua nyt kunnolla, kun olen niin paljon haukkunut. Molemmat ovat ihan aiheesta.

Torstai-aamuna joutui lähes viisi minuuttia temppuilemaan ennenkuin nettitikku aukaisi verkon.  
Saunalahden verkko toimii hienosti, mutta en ota yhtään aikaisemmista haukkumisistani takaisin.
Oho. Google Chrome halusi toimia serverinä. Annoin sille oikeudet, kai se tekee jotakin hyödyllistä. Ehkä järjestää update-tiedostoja?. Tahtoisi vähän tarkemman selvityksen, mutta kun ei ole. Vasta 4.25 on blogit päivitetty ja pääsen kahvinkeittoon.
Klo 5.30 olen kirjoittanut blogiini pari testiartikkelia joita on tarkoitus täydentää useita kertoja ja seurata miten ne näkyvät Internetissä yms. Toivoisin, että ne artikkelit pysyisivät päivittämisestä huolimatta omilla paikoillaan, mutta ehkä se ei ole mahdollista tässä blogissa, en tiedä.


Pistin Google Chromen serverioikeudet Zonessa taas kysymyksen taakse.
Päivitän Blogini SIVUJA, ensimmäinen kerta kuukauteen. Sivuthan ovat ne 7 erillistä tiedostoa Blogiruudun yläosassa. GOOGLE CHROME HALUSI OTTAA TIEDOSTOJA VASTAAN.
INTERNETISTÄ. Annoin tietenkin pysyvän oikeuden Zonessa ja taas on Zonella serverioikeudet. Käyttääkö joku (toinen) hörhö konettani pornopalvelimena?  Zone on salaperäinen, mutta salaperäisyyden verho raottuisi varmaan jos antaisin heille rahaa.  Joku toinenkin firma oli salaperäinen, mutta en nyt muista että mikä.  
No kai ne on serverioikeudet Internet Explorerillakin. Minulla on blogissa 7 erillistä sivua ja olen nyt jotenkuten päivittänyt ne. Googlen Readedrissa syötteestä Nettitikku E1820 viite oli siirretty Samsung alueelle.
Ja muistakaa käydä äänestämässä säätiedoista Etanatikun sivuilla. Onko sumua.... Vielä 19 päivää jäljellä. Verkko on toiminut häiriöttä ja hyvin.  En ole pystynyt nukkumaan päivällä.  

1 kommentti:

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.