Testing Java-Script

sunnuntai 8. elokuuta 2010

Kahvipannu on nyt ainoa tekninen laite joka täällä toimii

Nettityöskentelyä: kolmen tunnin työllä saa viisi ruutua tekstiä tuotetuksi.

Blogini on nyt ajantasalla, mahdollisesti. En ole päässyt kauhistelemaan, missä järjestyksessä tai kunnossa tekstit ovat siellä. Jotkut teksteistä ainakin meni, sivu jumiutui taas, jotkut laatikoista ovat muuttuneet työkalulaatikoiksi. Kauan eläköön sananvapauslaatikoiden korjaustyökalut.
Kutakuinkin 8 Megaa kahdessa tunnissa on Saunalahden siirtonopeus tällä hetkellä. Laittakaapa se mainoksiin.
Sitten jonkunlaiseen lepoon; sohvalle selälleen; yritän päästä toiseen blogiini, sivu korruptoituu, sitten keskustelupalsta; toisessa valikossa rivit tulevat täyteen tietotekniikkamörköjä.
Klo 7.40 olen päässyt lukemaan joitakin käyttökokemuksia Saunalahdesta, mutta aika usein tulee vaan mörköjä ruutuun. Suljin muut sivuni ja yritän nyt keskittyä tiedon etsimiseen Saunalahdesta.
Kammottavaa selailuyritystä Nopsa Nettitikulla. 7.45 mikään sivu ei tahdo käynnistyä.
Tämä ei ole laajakaista. Tämä on kapea kärrytie halki risuisen metsän.
Menen saunalahden sivuilla hakemaan ohjeita, ainakin muutaman sivun keskustelualueilta sain talletettua koneeseeni myöhempää lukemista varten.
Googlen Chrome aukaisee nyt klikkaamiani ”avaa uudessa sivussa” linkit ruudun alalaitaan, download tilaan. Sieltä niihin ainakin pääsee nopeasti käsiksi. Olisi ihan fiksu systeemi, jos netin takkuillessa tiedostoja talletettaisiin käyttäjän koneelle. En tiedä, onko tässä siitä kysymys.
Tikussa sininen valo. Se taisi merkitä hidasta nopeutta.

Saunalahden keskustelusivuilla on aika fiksu pikkuruutu, josta pääsee siirtymään haluamaansa kohtaan sivustossa. Jos siis verkko toimisi. Sivut ovat jumissa, tyhjentyneet. Ainoastaan Saunalahden keskustelupalstalla on jotakin tekstiä, mutta jumissa on sekin. Microsoft ilmoittelee jotakin ruudun alalaidassa: Product Updater lakkasi toimimasta; Jaha; mutta ei kerrota mikä ohjelma lakkasi. Updater päättyi virheeseen ja suljettiin.
Joo, kahvinkeitin lakkasi toimimasta (ei minulla ole kahvinkeitintä, on kaksi pannua), ja ohjelma sulki sen. Mene läheiseen Pizzeriaan, ehkä siellä on toimiva verkko. Ainakin virusohjelma Aviran korruptoitunut ruutu pyyteli klikkaamaan OK. Virusohjelma on edellisen kerran saatu päivitettyä toissapäivän eilisenä, eli 5.8. Kivaa, kivaa. 8.20 suljen kaikki sivut ja aloitan Aviran päivityksen.
Koko Chrome sulkeutui samantien. Ei onnistunut. Ei onnistunut seuraavallakaan kerralla. Microsoft ilmoittaa jotakin: Mutta ei tiedä, mitä. Ilmoitusta ei saa suurennettua.
Virusohjelma skannaa vuonna 2009 ottamiani valokuvia ja on juuri hyppyrimäki-kuvista kiinnostunut. Tuntuun hyödylliseltä puuhalta. Microsoftin ilmoitus oli taas vain Product Updater joka ei toiminut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.