Testing Java-Script

torstai 12. elokuuta 2010

TESTI-ARTIKKELI 3 :) Sään ennustamisen perusteet: Älä koskaan ennusta säätä Helsinkiin. :)

TESTI-ARTIKKELI 3   :)  Sään ennustamisen perusteet:  :) Älä koskaan ennusta säätä Helsinkiin. :)
Helsingin sää  :)

:) Kun aloitteleva säätieteilijä tulee töihin ilmatieteen laitokseen, hänet viedään heti ensimmäisenä päivänä SuurSääTieteilijäSedän toimistoon ja hänet opetetaan talon tavoille:
- Tässä talossa saat tehdä mitä tahansa, mutta älä koskaan ennusta säätä Helsinkiin. Jokainen sääennustusten raja on laitettava kulkemaan Helsingin kautta, mielellään kolme eri linjaa, jos se vain on mahdollista. Ennusta länteen pilviä ja itään aurinkoa, itään sadetta ja länteen tuulta, mantereelle myrskyä ja merelle tyyntä. Tai päinvastoin. Mutta älä ikinä ennusta Helsinkiläisille säätä. Ne ovat tarkkoja ihmisiä ja valittavat heti jos et osu oikeaan. Parempi ennustaa niille kahta eri säätä. Mielellään kolme eri säätä, jos se vain on mahdollista. Siis ennustusten raja kulkemaan etelästä pohjoiseen tarkalleen Helsingin kautta. Niin pysyvät kaikki hyvällä mielellä. Eikä kukaan valita asiasta meille.
SuurSääTieteilijäSetä katsoi alokasta, oliko tämä ymmärtänyt asian.
(Tämä ei ollut ymmärtänyt, mutta nyökkäsi silti hyväksymisen merkiksi).
- Näytähän nyt sitä ensimmäistä ennustustasi.
LAPUSSA OLI ENNUSTETTU LAAJA PYSYVÄ MATALAPAINE HELSINGIN SEUDULLE.
- Näytäisi siltä että se pysyy paikallaan koko viikonlopun..

SuurSääTieteilijäSetä vetäisi paksun punaisen viivan Jyväskylästä Erottajan kioskin kautta Tallinnaan.
- Tuosta menee säärintamien raja. Senhän näkee.... No kuka tahansa.  Mannerheimintie!  Se on pysyvä käytäntö.  Sen tietävät matalapaineetkin ja säärintamat.
- ??
- Muista että helsinkiläiset ovat tyh... anteeksi piti sanoa tyytymättömiä. Mutta ne pysyvät ihan tyytyväisenä kun niille ennustaa sekä sitä että tätä. Ja vähän tuotakin, jos se vain suinkin on mahdollista. He haluavat lukea säätiedotukset että vaikuttaisivat viisaammilta. Kyllä ne sisimmissään tietää ettei säätä voi ennustaa muuten kuin taivaalle katsomalla tai torimummoilta kysymällä, niin minäkin teen. Ja muuhun Suomeen saat ennustaa sitten ihan mitä vaan.

Ja niin nuori säätieteilijä lähti ennustamaan säätä.  Me saamme lukea sen huomisesta lehdestä.  Ja siinä on säärintamien raja vedetty tarkalleen erottajan kioskin (sen entisen) yli.
:)    :)    :)     Jatkuu. (Luultavasti)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.