Testing Java-Script

maanantai 16. elokuuta 2010

Yhtyeemme esiintyminen kahvila Vinssivajassa Suomenlinnassa 15.8.2010

Tapahtumat 15.8.2010 Sunnuntaina. Yhtyeemme ensimmäinen esiintyminen.

Systeemi nielaisi tämän tekstin maanantai-aamuna. Kirjoitan tämän nyt uudelleen maanantai-iltana.

Sunnuntaina olin varsin rasittunut ja hermostunut lähtiessäni keikalle. Saunalahden verkon toimimatomuus ei hirveästi vaikuttanut siihen; ehkä enempi olisi rasittanut verkossa selailu. Reppu painoi 7.5 kh ja kitarakotelo nuottitelineineen 4.3 Kg. Tämän lastin kuljettaminen helteessä ruuhkabusseissa ja tässä mielentilassa oli jo vaaraksi terveydelle. Minulla oli mukana vaihto t-paita, mikä olikin tarpeen, sillä olin yltä-päältä hiessä aika pian.

Bussissa ja ratikassa istuminen rauhoitti. Vaihdon tein Hakaniemen torilla. Kun en lukenut mitään, niin mieli rauhoittui aika mukavasti. Kauppatorilla oli mukava tunnelma, mutta kamera oli repun sivutaskussa, enkä saanut sitä sieltä helposti.

Lautassa otin sitten kameran ja kuvailin hieman. Neuvoin parille turistille kahvila Vinssivajan sijaintia. Aika ihmeellistä, että niin hienoa paikkaa ei ole mainittu listoissa.
Merituuli lautassa yläkannella vilvoitti mukavasti.

Suomenlinnassa kävely oli aika rankkaa, yhdellä lepotauolla selvisin suht kuivaselkäisenä kahvilaan. Tilasin teen sokerilla, ja ryhdyin testaamaan Roland Micro-Cube 7W kitaraCubea. Sen ääni tuntui täällä hukkuvan ilmaan. Miten suuri ero onkaan sisätiloissa soitettuun ääneen verrattuna. Sitten rupesin merkkaamaan yhteen nuottipaperiin kuulakynällä sointuja, sitä olimme korottaneet kokoaskelella ja halusin helpottaa työtäni ja säästää itseni transponoinnilta soittotilanteessa.

Sitten tienasin 5 euroa. Saksalainen rouva tilasi yhden laulun, esitin pari puolikasta ja sitten hän esitti kitaraani soittaen jonkun kappaleen; hyvin soitti ja lauloi. Hän meinasi jo palauttaa kitaran mutta sitten MINÄ vaadin ylimääräistä esitystä. Kaivoin repustani kappaleen; laulu kuulle, An den Mond, siis: Guter Mond, Du Gehst So Stille... Lauloimme yhdessä saksaksi, hyvin meni. Tiedä, vaikka olisi jo JuTubessa.

LYHYESTI SEURAAVISTA TAPAHTUMISTA, EN VIELÄ JAKSA KIRJOITTAA MUUTA KUIN LUETTELON:

Muut soittajat tulivatPenkkien järjestämistä katsojille

Sähköjohtoja

Nuottitelineeni

Tavaroiden kantamista

Pyykkipoikia nuottien pitämiseen paikallaan.

Pihtejä painona nuottien edessä


Ostin pilsnerin ja limsan juomaksi

Roland Micro-cube hyväksyttiin orkesteriin uudeksi jäseneksi.

Harjoittelua

Yleisö saapuu hiljalleen


Haitarinsoittaja oli niin rutinoitunut että hänen ei tarvinnut edes käydä harjoituksissamme. 15 minuutissa hän tunsi ohjelmistomme.

Sitten oli aloitettava, vaikka kaikki ei vielä olleetkaan paikalla, mm. päivänsankari puuttui.

Ensimmäinen setti


Soittoasentoni

Toinen setti

Suomalaiset kesäjuhlat

Kannetaan kamoja turvaan

Jatkoille käveltiin

Jatkoilla istuimme pelastusveneessä ravintolan pihalla

Yhteislaulua

Lautalle ja kotiin.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.