Testing Java-Script

sunnuntai 22. elokuuta 2010

Sunnuntain tunnelmia, en pidä asioiden kaaostilasta, vaikka se on omatekemää

Arjen kaaos johtuu SÄHLÄÄMISESTÄ, EI-sanan puutteesta, HAMSTRAAMISESTA, ja JÄRJESTELMÄLLISYYDEN PUUTTEESTA.  Hitaus pahentaa sitä.  Hamstraaminen on sitä, että otetaan joko liikaa asioita tai liikaa tavaroita lähelleen.  

Sain aamulla selvitettyä monta rästityötä;  kuvat koneelle, niiden kääntö (kiusallista Canonia), lähetykset sukulaiselle, Saunaremontista uusi kansio ja kopiot kuvista siihen, Musiikkiviesti rumpalillemme ja venekerholle.

Opiskelen G-mailia;  en hirveesti pidä sen menusta;  minun on vaikea löytää siitä nopeasti haluamiani asioita ja vaikea hahmottaa sitä.  Ja minä haluaisin todella TUNTEA ohjelmat, jotta pystyisin niitä nopeasti käyttämään.  Haluan että ne ovat KALLONI SISÄLLÄ.  

Etsin lauluyhtyeemme ohjelmistoa, jotta saisin lähetettyä postitse sen; mutta GMailin LIITÄ TIEDOSTO ei jostain syystä toiminut.  No nyt on osa rästeistä suoritettu.  Entäpä sitten?  Nuotit ja paperini ovat jatkuvassa kaaostilassa; 

Verkko käynnistyi tänään ongelmitta;  Huomasin, että Saunalahti oli merkinnyt laskuun eräpäiväksi HETI!  Minun olisi pitänyt valittaa siitä HETI.  Se tosiaan on väärä; olin ostopaikassa sopinut maksavani 5 Euroa kuussa enemmän, koska halusin nopeamman yhteyden.  Joko myyjä tai Tahmalahti mokasivat.  
Eilinen meni Kauppatorin kieppeillä, sukulaisia Ruotsista.  Lähipäivinä voisi käydä veneellä jossakin saaressa.  Jaa...  tiedänkin uuden saaren, minne lähden maanantaina kitaran kanssa.  Eväät, nuotteja, sanoituskansio ja villapusero mukaan.  

Saisinkohan tänään tätä kaaosta hieman pienennettyä:   Onnistui jotakin;  tarkastin vanhat lottokupongit, sain Kenosta 20 sentin voiton.  Se oli minulle tuntematon peli, en edes osannut tarkistaa voittoja.  Järjestin 8  nippua nuotteja ja sanoituksia riviin.  Otin Picasa-kansion käyttöön nykyisellä käyttäjänimelläni ja tutkin Windowsin käynnistyksessä systeemin palautustoimintoja ym.  Kiskasin koneesta tepselin irti kun Googlen Picasa rupesi kysymään minulta kansion tietoja.  En todellakaan aio vastataa 300 kertaa sen kysymyksiin kansioistani.  Sen hakemistonäkymän kanssa temppuilin muutaman minuutin ennenkuin sain sen SAMAAN JÄRJESTYKSEEN KUIN SE ON WINDOWSISSA.  Kasvojentunnistuksen otin pois kokonaan ja rajoitin tämän profiilini Picasalta vain valokuvakansioon.  Siis ei esim.  musiikkialbumeita.

Kaipasin GMailista yksisnkertaistettua mallia; pientä ruutua klikkaamalla saisi sitten monimutkaisempia toimintoja esiin.
Blogini kuvat on julkaistu myös Picasa-albumissani.  SITÄ EN OIKEASTAAN TIENNYT, mutta se on ihan ok.  Osa kuvista meni 2-3 kertaa, poistin niitä ja Picasa ilmoitti käyvänsä vuorokauden sisällä poistamassa ne myös blogistani.  Jaha; eikö se sitten edes koputa?   Räppäsin myös Profiiliini yhdistämisen Googlen kanssa.  On hyvä, että ihmiset tavoittavat tarvittaessa minut kuvien kautta.  Erään albumin laitoin julkiseksi.
Saunalahden verkko on toiminut tänään hyvin.  Avustajasta räppään nykyisin vain 2 ensimmäistä ruutua = 3 sekunttia työaikaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.