Testing Java-Script

tiistai 17. elokuuta 2010

Tiistaipäivää päiväkirja

Heräsin klo 4, tämä alkaa olla kroonista ja epätervettä. Olin pitkästä aikaa laittanut herätykset klo 6 päälle; radio ja herätyskello, mutta en siis tarvinnut niitä. Saunalahden verkko käynnistyi ilman yhtäkään kommervenkkiä. Kahvi, piirakat ja parit blogitekstit. Mietin korrektiivisuutta; yritän nyt olla hyvin varovainen kirjoituksissani. Pyyhin 2-3;sta lauseesta puolet pois tuossa Venäjän savut-kirjoituksessa. Pelkään hieman (joutuvani muka syytteeseen julkisesta herjauksesta), minusta on tullut säikky. Toisaalta ei ole mitään syytä olla hävytön. Asiallisuuteen pitäisi pyrkiä. Klo 7 pitää pyrkiä olemaan VW:n korjaamolla linjoilla. Sitten kiertelyä keskustassa, torit, joku kahvila ja töölönlahti. Otan mukaan viime päivinä tekemiäni laulujen sanoituksia ja trubaduuriohjelmistoani. Käyn ehkä kalastelemassa yhtä harjoittelupaikkaa/ esiintymiskeikkaa.

Ja auto kai kotiin puoleltapäivin. Kai siinä sitten ongelmana on jarrupalat. Taidan aloittaa kirjoitussarjan nyt meidän autostammekin.
Yritin eilen murtautua koneeseeni, salasanoja arvaamalla, ei onnistunut.
Olen minä murtoja harrastanut; kerran ikkunasta jälkiä jättämättä vuokramökkiin, ainakin kerran omaan autooni ja... Hmmm kai joku muukin murto minulla on tililläni.  

Kiertelin aamulla Hakaniemen torilla, kahvilassa ihmiset viihtyivät, otin kahvin ja pullaa.
Outo oli jo yhdeksän kieppeillä valmis, sanoin tulevani hakemaan ennnen yhtä.
Ostin 500 G Passport-levyn, yritin turhaan ostaa antennia nettitikkuun Verkkokaupasta ja Kampista. Menin vielä uudestaan Hakaniemen torille. Hain auton. Autoliikkeillä on käytössä salainen skanneri, jolla ne tutkii paljonko rahaa asikkaalla on taskussaan ja vievät sitten ne kaikki. :)
Sain auton ongelmitta kotiin; joskus keskusta-ajaminen on vähän kenkkua. Sain yhden oluen tuudittamana otettua pienet päiväunet.
En saanut MyPassport levyä otettua käyttöön, koska minulla ei ole PÄÄKÄYTTÄJÄN TUNNUSSANAA. Tein muutamia arvauksia, mutta turhaan. Dokumentoin kameralla tilanteen. Pitää varmaan ryhtyä syömään jos yrittää lentopalloa pelata kuudelta.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.