Testing Java-Script

lauantai 10. joulukuuta 2011

Ongelmia Blogin kommentoimisessa. Osa 3:

Google Chromen, versio 16.0.912.63  ongelma;  Joulukuun alusta lähtien on koneemme toinen käyttäjä kokenut ongelmia blogien kommentoinneissa, kommentti nimellä / Valitse profiili-palikat eivät ole auenneet.  Firefoxilla tai Operalla on sitten pitänyt käydä kommentoimassa.  Ihan kaikkia blogeja tämä ongelma ei ole koskenut.
Minulla ongelmia ei ole ollut, kun en ole DART-kielen opiskelultani joutanut kommentoimaan.  Anteeksi nyt tässä, hyvät blogiystävät.

     Mutta nyt, kun yritin FamuFalsetissa hienoa kartano-postausta käydä kehumassa, niin enpä päässytkään.  NO NYT on siis ongelmaa pohdittava vähän vakavammin.
    Chromen asetuksissa / tarkat säädöt / sisältöasetukset olemme jo yrittäneet antaa kaikki mahdolliset luvat;   (kyllä nyt kelpaa pöpöjen tulla koneeseen)
JAVA, ponnahdusikkunat, työpöytäilmoitukset.   Niin luulin jo toimivan, mutta ei.
Käynnistin selaimen uudestaan, mutta en päässyt kommentoimaan.

TUTKITTAVA:   Menisikö Chromen asetuksista siihen Internet-Explorerista tuttuun Suojaus-Asetukset laatikkoon, mistä voisi TOISTAMISEEN ruksata Java-Ponnahdus-ikkunat ja Active-X-komponentit?

KONEESSAMME ON MONENLAISIA KOKEILTAVIA OHJELMIA JA JÄRJESTELMIÄ.  Minä niitä testailen, ehkä joku niistä häiritsee...   Esim.  GoogleTalk tai GoogleDeskTop.  Nyt laitoimme Chromeen asetuksiin, että kaikki taustaohjelmat sulketuvat selaimen sulkeutuessa.  Koneessa on erilliset Windows-käyttäjätilit ja ERILLISET GoogleChrome selaimet, MUTTA käymme välillä OMILLA Google-tunnuksillamme toistemme hakemistoissa.  Eli yritämme kaikin tavoin sotkea Googlen kirjautumis-systeemiä.  Ja tässä uudessa Chroma-selaimessa VOIMME LISÄKSI kirjautua vielä erikseen ylimääräisenä käyttäjänä toistemme selaimiin!  Soppa on valmista; lapset syömään...

Eikä auttanut, että erikseen kirjauduin Blogin lukija-laatikkoon.
UUTENA ILMIÖNÄ minulla tuli nyt kommentoitaessa, että kun painoin sitä kommenttilaatikon alla olevaa Kirjaudu ulos - näppäintä, niin blogi-sivusto kirjasi minut (tavattoman hitaasti) ulos You-Tubesta !!, Häh?   Olen Google+ :ssa ja se on yhteydessä Youtubeen.  Toisaalta You-tubeen olen aikoinaan kirjautunut ilman Googlea...
     Koneen toinen käyttäjä ei kuulu YouTubeen eikä Google+:aan.  Joten ???

Jatketaan tutkimusta:    Onko joku muu ohjelma syyllinen?
Onko tämä vain Googlen kirjautumisongelma?
Olenko vain ottanut liian vahvaa kahvia?
Pitäisikö laittaa villasukat jalkaan kun jalkoja hieman palelee?
Häh?
Aaumulla ehkä RATKAISU (?) 
Google Talk oli asetettu käynnistymään automaattisesti Windowsin käynnistyessä.  Ja koska olin vaihtanut Google-tunnussanan, niin GoogleTalk oli nyt jumissa.  Ajallisesti tämä sopisi kuvioon.
Tutkitaan ja tarkkaillaan edelleen.

1 kommentti:

  1. Onneksi olkoon! Minä olen minimoinut kaiken mahdollisen, mutta tikku saisi toimia reippaammin. Täällä saaristoalueella joudutaan olemaan hämärän rajamailla, sananmukaisestikin, sillä sähkökatkoksia on tavantakaa.

    VastaaPoista

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.