Testing Java-Script

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Löysin pitkään kadoksissa olleen kamerani

19 päivää kamerani ehti olla kadoksissa, sitten vaimon ajatus siitä, että löytäisin sen, jos siivoaisin makkarin, alkoi jotenkin kiinnostaa.  Kamera oli pudonnut seinän ja varapatjan väliin sängyn taakse.  Edelliset kuvat olivat auton lamppujen vaihto-yrityksistä.  Pahempia vieroitus-oireita minulla ei ole ollut, ehkäpä tämä hillitsee terveellisellä tavalla kuvaamista.  Kamera on monella tapaa pahasti vaurioitunut, mm. linssissä tahroja.

O! I Lost My Camera!  Tällaisen, ikimuistoisen huudahduksen kuulimme kerran nuorelta englantilaispojalta hiljaisessa buussissa kun lähestyimme Rastilan leirintä-aluetta.  Olimme nähneet Rautatie-asemalla saman kaverin nojaamassa seinään kasa laukkuja vierellään.  Kaveri jäi pois ja palaili asemalle, mutta tarinan loppua emme tiedä, joskus v.80 se taisi olla.  Tästä jäi lähtemätön muistijälki ja ilmaus on säilynyt tiukasti sanavarastossamme.

Minulla on nykyisin päivitettävää tietokoneeseen kamerasta, puhelimen kamerasta ja ZEN-soittimen erinomaisesta ääninauhoittimesta.  Puhelimen SD-muistikortilla olevista kuvista poistin enimmät siirron jälkeen ja loput siirsin kansioihin.  Nyt ne ovat hyvin selattavissa.  ZTE-Bladen kuvalaatu häviää rajusti kameralle.  ZEN-soittimella nauhoitetuista kitara-laulu yhdistelmistä yritän koostaa YOU-Tubeen jotakin esittämiskelpoista.  Jos ei muuten, niin ehkä sitä löytyy parodia-puolelta.

Tätä kirjoitan nyt kirjastossa.  Maksuttomaan Stadinettiin kirjautuminen sujui tällä kertaa nopeasti ja ongelmitta.  Joskus on tuntunut, että kirjautumisruutu ei ilmaannu, ennenkuin avaa Opera tai Firefox-selaimen tai ainakin joutuu temppuilemaan, ennenkuin yhdistäminen onnistuu.  Tietokoneen asetuksista olen laittanut pois sen, että koneella olisi oikeus sulkea verkko virran vähyyden vuoksi.  Tässä PB 11" koneessa riittää virtaa ilman verkkojohtoa noin 5-6 tunniksi.  Sopiva tähän tarkoitukseen.  Mutta epäilen, että aika monella on ongelmia Stadinettiin kirjautumisessa...
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.