Testing Java-Script

torstai 29. joulukuuta 2011

Kutsu Google+ palveluun keskustelemaan aiheesta blogit ja blogaaminen

Tule mukaan keskustelemaan kaikesta blogielämään liittyvistä asioista ja esittelemään omaa blogiasi tähän uuteen ja jatkuvasti kehittyvään ja laajenevaan yhteisöön.
Tämän kautta voi saada uusia yhteyksiä ja uusia lukijoita ja tavata mielenkiintoisia blogaamisesta kiinnostuneita ihmisiä.  Suosittele tätä myös omille blogi-ystävillesi ja muodosta omia piirejäsi itseäsi kiinnostavista aiheista.

Tässä on oma "Blogit" -piirini, joka tosin on toistaiseksi varsin vaatimaton.  Aikaa ei ole kertakaikkiaan riittänyt sen laajentamiseen ja yhteyksien etsimiseen.
https://plus.google.com/u/0/stream/circles/p7477b7ae8ba628ce  Jos olet jo jäsen, niin klikkaamalla pitäisi nähdä suoraan tuo piirini (?) muuten joutuu ensin ilmoittautumaan jäseneksi.  Tässä linkissä voi olla pieni ongelma, en ole ihan varma, kuinka voin jakaa julkisesti tämän oman piirini...  Mutta blogit ja blogaaminen hakusanoilla se löytyy.
Varmaan on parempiakin lähteitä blogi-aiheisiin, mutta en ole vielä joutanut etsimään niitä.  Hakusanat ovat Google+:ssa tehokkaita ja sieltä pystyy nopeasti löytämään ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneet samoista aiheista.

Jaoin ennen syötteenlukijan kautta paljon blogeihin liittyvää aineistoa ja esittelin blogeja, mutta en vielä täällä google+ :ssa sitä niinkään paljon tehnyt.  Olen tavallaan miettinyt, että voi olla parempi, että ihmiset itse esittelevät omia blogejaan.

Google+ palvelu on saavuttanut 82 miljoonan rajan.  Sen käytettävyys on parantunut jatkuvasti.  Ehkä se on nykyisellään vielä hieman "pölkkymäinen", mutta uusia ominaisuuksia tulee jatkuvasti lisää.  Muut omat piirini ovat Yhteiskunta, Computer, Dart-ohjelmointi, Valokuvaus, Education, Runosta lauluksi ym. ym.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.