Testing Java-Script

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Taistelu tietokonetta vastaan; Miten tämän P:n saa pois?

Joskus eräät ohjelmat ärsyttävät suunnattomasti. Yksi sellainen on WindowsLive ja sen liitännäiset. Minulla oli pitkään käytössä tuo Messenger yms. Olin tilannut tiettyjä Wordpressin blogikirjoituksia. Muuten käyn Windows Live-systeemissä vain satunnaisesti. Se on toiveiden tynnyri, joka vain ei saa millään ruutuaan fiksun näköiseksi. Eikä sen valokuvavalikoiman tähditys ja kommentit ole yhteensopivat minkään muun systeemin kanssa.
Olisi kiva saada se joskus käyttöön, valokuville voi antaa viisi eri tähtiluokitusta, se on kiva ominaisuus.

Kerran sitten, kun olin tekemässä erästä tarkkaa hommaa, Messengerin ruutu pompahti esille. Yritin klikata sen pois, ei onnistunut. Piti muka käydä tilaamani blogin teksti lukemassa. Yritin klikkailla seuraavaksi niitä blogin postauksia pois. Ei minulla nyt ollut aikaa lukea niitä. Olin ärtynyt, juuri nyt en todellakaan olisi halunnut keskeyttää työtäni. Sain vihdoin ruudut nitistettyä ja pääsin töihini takaisin. Yritän ehkä tehdä liian monia asioita ja aina joku asia osoittautuu yllättävän vaikeaksi. Ohjelmat ja laitteet haraavat vastaan ja vikuroivat... Tein taas keskittyneesti työtä...

Jonkin ajan kuluttua Messenger taas änkesi ruudulle. En kertakaikkiaan keksinyt, mistä sen saisi hiljennettyä, vaiennettua, nitistettyä. Pois päiviltä edes täksi illaksi. Tutkin varmaan kymmenen minuuttia sitä ohjelmaa. Ei P! Nyt pitää tehdä jotakin !! UNINSTALL !!
Se ainakin toimii! Joo. Ohjauskeskus/Poista ohjelman asennus, valitaan Windows Live ja Klik-Uninstall. Käynnistyi. Parin sekunnin päästä Windows Liven oma Uninstall korvasi Windowsin valikon. Sieltä sitten klikkasin Messengerin ja jonkun muun pois. Häipyivät.

Näissä ohjelmissa pitäis olla se hiljentämis/poistamis/nitistämisnappi aina saatavilla.

Huh! Päästiinpäs eroon niistä. Takaisin töihin. Ja missähän minä nyt olinkaan....
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattele, kirjoita, lähetä. Tai kirjoita vain inspiroidusti.